--> Incerc sa zambesc si sa` nu`i las pe dusmanii mei sa vada ca sunt trista (ca asa m`ar rani ei si mai mult!).
--> Incearca sa vezi partile frumoase ale vietii tale : Cum ar fi Prietenii adevarati, parintii tai care te iubesc, lucrurile pe care le ai (poate).
----> Sper ca te-am ajutat!
Eu nu sunt un optimist ...sunt pesimist din fire.dar asta nu inseamna ca ma demoralizeaza orice prostie!
.pur si simplu incearca sa nu iti mai pese!
Ma gandesc ca nu am decat o singura viata si ca nu se merita sa sufar pentru nimeni si nimic. Oricat de greu mi-ar fi, zambesc si incerc sa cred ca poate sunt doar niste incercari la care ma supune Doamne-Doamne. Si sunt convinsa ca dupa fiecare furtuna apare si soarele...
Pai eu intotdeauna incerc sa raman cu zambetul pe buze.
incerc sa uit si sa ma gandesc la ceva frumoss
Bună.
Cred că mă ajută în perioadele acestea prietenii şi familia. Însă nu tot timpul pot să-ţi ia ei greutatea pe care o ai pe suflet. Uneori e bine să povesteşti ce te apasă unei persoane de încredere, şi să verşi cîteva lacrimi pentru a te uşura.
Pa, pa
Este greau. Ca sa depasesti asa ceva, ai nevoie de cineva care sa te sustina, dar in primul rand sustine-te singura. Gandeste-te la cineva caruia ii merge mai prost ca tie, si ca totusi CHIAR DACA... iti merge mai bine. Pune-te in locul altora. Vorbeste cu persoane carora le pasa.
Hope I helped.
Imi petrec timpul mai mult cu prietenii.ei ma fac sa depasesc anumite perioade mai putin frumoase din viata.
Cu muzica buna. Daca asculti niste melodii care pica bine imediat te scot din starea nasoala :*Incearca Sper ca te'am ajutat.
octa2021 întreabă:
TeSeduceMirunaDulce întreabă: