Intreab-o daca i-ar face placere sa iasa la un suc cu tine si la o plimbare prin parc.Sunteti in era facebook-ului unde va place sa aveti mii de like-uri si la fel de multi prieteni, dar nu sunteti in stare sa invitati o fata/baiat la un suc.Este un fel de paradox, nu crezi?
Si cand o sa ajungi la intalnire o se ne intrebi ce sa vorbesti cu ea?
Infine, se poate rezolva, daca tot vorbitit pe facebook cere-i numarul ei de telefon si gata o suni si o inviti.
Sau daca ea scapa mai repede de la scoala chiulesti de la ultima ora ( o absenta merita) plus ca si da bine la fata ca vede ca chiar vrei ceva...
Sau daca nu vrei sa chiulesti eventual stai o ora intru-n local bei un suc si o astepti nu e greu. Locuitit aproape unul de celalt? Sau ea sta mai aproape de scoala decat tine? Invit-o pe jos acasa si intreab-o acolo daca n-ar vrea sa iasa cu tine...
Am inteles ca esti timid, sau ca nu le ai cu fete (P.S nici eu nu le am deloc.) atat trebuie sa gandesti si tu... Bafta, si cat mai rapede ca poate o invita altcineva.
Poti sa ii scrii pe un biletel (buna, esti foarte frumoasa si imi place mult de tine, ai vrea sa iesi cu mine la plimbare, mi-ar face placere sa stau in compania ta,)si il dai unui coleg sa il dea fetei, eventual si o floare dar nu trandafir.alegi altceva sper ca te-am ajutat
Diorrus întreabă: