Un prieten adevarat? nu cred ca trebuie sa-l alegi (nu e ca si cum toti iti sunt foarte uni prieteni si tu nu te poti decide pe care-l vrei alaturi) acest gen de persoane se gasesc foarte greu... daca ti-a fost dat sa ai parte de un prieten atunci sigur il vei gasi (sau te va gasi)nu trebuie sa alergi in stanga si-n dreapta cautand-ul disperat :-J totul vine de la sine.
In legatura cu cea de-a doua intrebare...momentan nu am gasit acea persoana in care sa am incredere deplina(bine, in general eu nu am incredere in oameni, suntem niste creaturi atat de egoiste incat...ne face placere sa ne dezamagim unii pe altii).
P.S. este bine sa ai alaturi o persoana pe care sa te poti baza la bine si la greu, care sa te faca sa uiti de probleme.
Un prieten adevarat nu stai sa il cauti, apare singur. Unii au norocul sa intalneasca unul, alti nu.
Eu sincer am multi prieteni care nu m-au dezamagit si sper nici sa nu o faca, ei sunt prietenii mei adevarati, cei pe care ma pot baza stiind ca imi vor fi mereu alaturi.
Nu exista prieteni adevarati doar amici de ex dac te certi cu cea mai buna prietena a ta ea la nervi iti poate divulga un secret...
Un prieten adevarat se cunoaste la nevoie.El trebuie sa-ti fie alaturi si la bine si la greu.Nu tu ti_l alegi, ci la momentul potrivit el o sa apara.Eu am 5 prieteni adevarati...Ii pretuiesc foarte mult.Sa ai grija si tu de prietenii tai. Sper ca te-am ajutat (Daca vrei da-mi si o fundita sunt noua si nu prea am)