anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti convingi parintii sa-ti ia un catelus?

245 răspunsuri:
| anika_5993 a răspuns:

Habar nu am si eu as vrea sa imi i-a unul

| eooCrisu_2579 a răspuns:

Pai mai bine nu iti cumperi nici un catelus crede-ma stiu ce zic big grin mai bine ia-ti un papagal, niste pesti, hamsteri sunt draguti si nu iti dau bataie de cap big grin

| maria_6026 a răspuns:

Cumparati din alocatie o planta si ai grija de ea: udo cand este necesar, ofera-i o cantitate potrivita de lumina si caldura, stergei frunzulitele de praf, pentru ingrasaminte esti libera sa folosesti coji de oua pisate, rumegusul care ramane dupa ascutirea creionului, fi liber sa explorezi chiar si in propriul wc, ia cu o lopatica cantitatea de ingrasamant natural si nu te sfii sa o folosesti la planta...cu toata seriozitatea acesta este adevaratul ingrasamant natural si cum cel de vaca nu-ti e la indemana folosestel pe al tau, apoi ei sigur o sati ia un catelus...anuntama cum il va chema

| cirnulgalben a răspuns:

Le zici ac daca nu iti cumpara cainele te sinucizi si sigur merge

| aDyTzZu_5354 a răspuns:

Sall.eu zic sa o rogi in fiecare zi.s-o bati la cap mereu...ca asa o sa obtii ce vrei.la mine mergewinking

| maistru21 a răspuns:

Da la id asta si iti voi spune id e dana_mladi_flory mai repede n-am timp

| ROXANA_9002 a răspuns:

Plangi si spui dif lucruri poate iti ialove struck

| daria_6771 a răspuns:

Spunele ca l-ai iubi nespus de mult si i-ai face curat mereu

| ANONIM_5055 a răspuns:

Pai eu am un frate ma mare...si le-am tot aratat poze de pe net cu husky.si neam rugat de ei mai mult timp.pana la urma uchiul meu ia convins sa imi faca catelul cadou de ziua mea.

| puisor_8955 a răspuns:

Buna,in primul rand ataseaza-te de cel mai apropiat dintre parinti cu aceasta idee si discutati cat de mult te poate ajuta un catelus, arata ca esti responsabil si cel mai important roaga-te mult de ei! eu inca fac asta sa imi ia un catelus, sper sa mearga.
Bafta!

| puisor_8955 a răspuns:

Buna! In primul rand ataseaza-te de cel mai apropiat dintre parinti cu problema aceasta, discutati cat de mult var ajuta un catelus, si cel mai important roaga-i mult! Eu am incercat si a mers.Bafta!

| paparazii a răspuns:

Le spui ca te inspira in tot ce faci!

| bellutsa28 a răspuns:

Buna scumpa uite eu iti dau cel mai bun sfat fa-ti temele invatati foarte bine si sa ai note bune la scoala si sa iti faci curatenie in scoala sa nu strigi la parinti sau sa ii enervezi daca faci asa dar nu credhee hee si dupa ii spui la mami tau asa :: Mami imi cumperi te rog frumos si mie un catelus? ca am sa am grija de el am sal curat toate cele ce o sa aiba nevoie si ai sa vezi ca o sa spuna DA

| PrintesukaTa a răspuns:

In primul rand Buna.Te duci la mama ta o implorii cat se poate de mult sh poate iti merge la mine a mers tongue Succes

| lacramioara_5074 a răspuns:

Eu imi conving parinti sa-mi ia un catelus prin faptul ca fac o fata de catelus si ii rog frumos.

| byby_3732 a răspuns:

Eu cred pentru a ii convinge trebuie sa insitati de multe ori si poate va merge la mine a mers. doar incercati si o sa vedeti ca imediat v-a functiona. alta metoda cititi o revista hannah montana si acolo spun cum sa obtii ce vrei.

| ThE234mYUgeeeJHET a răspuns:

Daca vrei sa ii convingi trebuie sa le iei banii si sa iti cumperi singura si il duci in camera ta si parintii tai nu il poate vedea! Bafta!big grin

| melysa_5038 a răspuns:

Doar roaga-i.

| elsiaxd a răspuns:

Depinde de parintithinking /eu i-am rugat pe a`i mei si pot sa spun ca mi-au dat sperante numai asa, ca sa scape de mine. am facut tot ce se putea face: am plans, m`am aruncar pe jos/in genunchi/ am zis ca sunt responsabila. degeaba/ asa ca. daca aveti parinti nu prea intelegatori, puneti-va alta dorintalaughing

| princess_6584 a răspuns:

Pai,si eu mi-am dorit foarte mult un catel.Ani intregi le-am tot spus parintilor ca vreau un catel.Nu trebuie sa faci lucruri sa faci curat etc, ci doar sa le spui sa ti-l cumpere si daca nu ai grija de el il pot da sau vinde.Eu asa am facut.Si nu tare am grija de el.Dar mama sa atasat tare mult de el si acum nu l-ar mai da pentru nimic in lume

| andrada_3277 a răspuns:

Pai ii duci catelusul in brate si te prefaci ca ai treaba si ii spui sa il tina dupa aia o intrebi si daca spune nu ii arati ochisorii catelusului si ca o sa ai grija tu de el.La mine a mers.Bafta!

| ByaBya_3014 a răspuns:

Ei bine faza cu rugatu si cu promisu ca o sa fiu mai responsabila la mine nu a mershappy m'au refuzat de cand ma stiu si nici nu au vrut sa auda de caine in apartament...asa ca am strans banuti si mi-am cumparat catelusul mult visat:X l'am adus aksa...am avut un micut scandalbig grin dar intr'un sfarsit l'au acceptat:X:X:X in prezent catelusa are 2 ani si este foarte iubita de parintii mei.eu iti recomand aceasta metoda dar nu te asigur ca o sa mearga.depinde de caracterul parintilor taihee hee sper ca te'am ajutat:*:*:*

| bozonelpn a răspuns:

Eu ma prefak ca planghee hee

| Denisa_Todea_1985 a răspuns:

Pai.....si eu m-as intreba acelasi lucru! dar te pot ajuta! in primul rand arata-le ca esti responsabil si ca te poti ocupa de el. daca si atunci te refuza spune-le ca vei fi cuminte mereu si vei asculta orice iti spun ei. daca si atunci te refuza intreabai ce vor sa faci pentru ei. Sper sa te ajut bafta!

| ancutszzaaa a răspuns:

Am o alta intrebare... daca mama ta are alergie(nu numai la animale) cum poti sa faci sa o convingi?sadsadsadcrying

| adriana_4443 a răspuns:

Buna.daca parintii tai nu sunt prea usor de convins si de fiecare data cand spui ca vrei un caine si te rooogi mult de ei si ei spun:''''nu.asta ne mai lipsea noua'''atunci eu nu crred ca exista vreo cale sa ii convingi. imi pare rau...sadam trecut deja prin asta si ar fi mai bine sa iti cumperi un catelus de plus si sa iti imaginezi ca e adevaratwinking

| olga_6888 a răspuns:

sad prin plinsbig grin

| florina7 a răspuns:

Buna trebuie sa faci ca in toate zilele sa iei numai 10 si sa faci curat sa le arati cat ii iubesti si cred ca va mergekisskiss

| Emmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a răspuns:

Mama mea are vointa de fier. De la 5 ani vreau un CATEL.

Întrebări similare