anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti dai seama cine iti este prieten cu adevarat si cine nu? Cum iti poti da seama cine se preface? cea mai buna parere o sa primeasca funda!kiss

5 răspunsuri:
| angel09 a răspuns:

Buna! prieten adevarat...un cuvant atat de simplu care ascunde atatea semnificatii.Pentru mine un prieten adevarat este acela care desi e la mii de km il simti langa tine e acea persoana care te ajuta cand toti sunt impotriva ta, acea persoana care se bucura si rade impreuna cu tine...e acel om pe care chiar daca nu il suni 2 ani nu va fi suparat pe tine, va sti ca existi acolo pentru el.
Prieten care se preface...mai bine de 80% se incadreaza in aceasta categorie sunt acei oameni care iti devin prieteni pe interes, te vorbesc pe la spate si nu se bucura pentru tine iar daca ai probleme se dau disparuti.

| andreyuu a răspuns:

De obicei un prieten adevarat nu tine cont de defectele tale si poti avea incredere in el. De exemplu: eu am un astfel de prieten caruia i-am " incredintat" parola mea pentru a-mi intra pe un site deoarece eu eram plecat.
Un prieten adevarat nu iti da un sut in fund si pleaca, el are incredere in tine cum ai si tu in el.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Da.aveti dreptate.dar nu inteleg de ce un prieten asteapta doar ca tu sa=i vorbesti si cateodata e cam nepasator fata de tine...cel putin in ziua de azi numai este asa o prietenie adevarata

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Voi ati fost tradati de un prieten?

| a123 a răspuns:

Cel care nu iti e prieten adevarat isi va da arama pe fata. Daca te uiti la comportamentul pe care il are fata de tine iti vei da seama daca iti prieten cu adevarat sau nu.