| Cookiee9712 a întrebat:

Cum iti dai seama daca cineva te placebig grin? cat mai multe raspunsuri plss big grin dau funditabig grin :*

Răspuns Câştigător
| anyska a răspuns:

Incearca sa te bage in seama dar te ia usurel. Nu te face sa te simti prost si te va astepta pana cand esti pregatita si dispusa sa ai o relatie. Deci daca nu ai cel putin 18 ani eu zic ca ar fi mai bine sa iti iei gandul de la iubiti pentru ca o astfel de relatie nu duce la nimic. Si apoi tot tu esti cea care suferi bla bla bla pentru ca baietii nu se maturizeaza pana dupa liceu. Crede-ma!

2 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Se uita insistent la tine, si iti zambeste.Se baga cu tine in seama, sta mai mult pe langa tine, te ajuta, te sprijina. Sper ca te am ajutatbig grin

| Teodora20 a răspuns:

Buna! Pai se uita la tine mai insistent, daca te uiti in directia lui se inroseste si isi muta privirea, e dragut cu tine, nu este neaparata nevoie sa se tina dupa tine, dar in principiu se poarta mult mai frumos si iti face anumite complimente. Depinde si de baiat... Sper ca te-am ajutat! (Daca vrei sa afli pentru tine, incearca sa iti scapi ceva pe jos cand este si el de fata si daca se apleaca si iti zambeste foarte frumos, este clar.)