| any007 a întrebat:

Cum iti dai seama daca esti indragostit de o persoana sau esti doar obsedat de ea? care este deosebirea?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Uite-te in oglinda. daca iti sclipesc ochii si ai impresia ca fata iti zambeste mereu.esti indragostita.
Daca te uiti in aceiasi oglinda si vezi chipul celeilalte persoane.inseamna ca esti obsedatahee hee

8 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

@ejaxz asta inseamna ca si yos obsedatalaughing

| deea_5245 a răspuns:

Eu una simt ca`z indragostita pelanga faptul ca exista fluturasii in stomac, cand il vezi le topesti .ca s anul mai zic cand te saruta cum e:X eu n`am iubit niciodata. sper sa iubesc acum...

| ejaxz a răspuns:

Eu trec printr-o situatie asemanatoare(eu sunt "obiectul obsesiei")
Atunci cand iubesti ii vrei numai binele partenerului.Atunci cand esti obsedat te gandesti numai la tine, si la cat de mult iti doresti ca aceea persoana sa fie a ta, faci foarte des crize de gelozie, te agiti, faci orice numai sa stea cu tine.Pe cand in dragoste ii lasi o oarecare libertate persoanei dragi.

| any007 explică:

Dar, totusi... dragostea presupune o oarecare obsesie, nu?!

| scootsie a răspuns:

Cand esti indragostit, tot corpul simte lucrul acesta... fluturasi la stomac, etc...
Obsesia o simte doar mintea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti poti da seama! Deosebirea o poate face doar timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic despre iubire incearca sa faci si u sex si vezi daca esti sau nu indragostitahappy

| rusi a răspuns:

Uite cum sta treaba, anne007: Cand esti indragostit(a) nu poti dormi bine noaptea, iti pierzi apetitul, tot te holbezi la aceea persoana, te uiti la poze sau filme cu acea persoana si te sumti nu bine, ci extraordinar langa acea persoana. Despre obsedat nu stiu nimic, imi cer scuze.

Întrebări similare