Nu pot decat sa ii dau dreptate deplina lui @baru
Poti sa te si insori cu ea, sa ai o casnicie fericita de 10-15 ani tot nu prezinta garantie. O data te inseala. Apoi prinde gustul. Daca ai sansa sa iti zica vreunul care e deranjat de marimea coarnelor tale de cerb carpatin te poti considera norocos. Daca insa mergi pe principiul:"Cum dom`ne nevasta-mea e un inger!" ajungi de rasul plansului
Nust cat de mult conteaza pentru tine, oricum nu e greu sa-ti dai seama ca o fata e usuratica.
Numai daca deschizi subiectul despre Sex si este acasa la tine in 2 t si 3 miscari..
pa, pa.
Salut. Stai linistit. Nu-ti vei da seama, in toata viata ta. Pe o femeie, nu o s-o cunosti cu adevarat, niciodata. Femeile sunt cele mai perverse fiinte. Daca vor te vand si te cumpara fara sa-ti dai seama. Ca atare, este bine sa nu ai prea multa treaba cu ele, si in niciun caz sa nu crezi ce spun. Daca vei avea incredere intr-o fata, vei pierde sigur. Ai grija, femeile sunt cele mai bune actrite. Pa
Hello:
1.Se imbraca / se poarta ca o pitzipoanca.
2. Pune mai multe "draga" intr-o propozitie decat substantive.
3.Se hilizeste pe langa tine muult.
4.Se uita indelung la buzunarul tau.
5. Poarta niste decolteuri pana la buric.
6.Mai mult isi tine pixul in gura decat scrie cu el.
Cu placere!
Daca umbla cu 7 baieti, face sex in grup, face sex oral pe rupte si ala o asteapta acasa
Pai:o fata este usuratica atunci cand se da la multi baieti sau ...atunci cand de la prima intalnire se da la tine.te pupa. eu cred ca o fata nu ar trebui sa se lase niciodata sarutata de la prima intalnire mai da ce intrebare mai pui si tu...pe parcurs o cunosti si iti dai seama
Pai:o fata este usuratica atunci cand se da la multi baieti sau ...atunci cand de la prima intalnire se da la tine. te pupa. eu cred ca o fata nu ar trebui sa se lase niciodata sarutata de la prima intalnire mai da ce intrebare mai pui si tu...pe parcurs o cunosti si iti dai seama
In principiu, daca observi ca schimba baietii ca pe sosete, atunci poti sa ii faci o astfek de caracterizare. Adevarata fata a unei femei nu o stie nimeni.