| Doareeusiatat a întrebat:

Cum iti dai seama daca te place?big grin Vorbeste cu mine, se uita la mine, imi cere multe lucruri, vorbim pe mess, dar a avut o prietena ce mi-a bagat strambe si de at mi-a zis ca nu ma place... oare ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Pai in primul rand aceste gesturi care le-ai prezentat tu la inceput nu sunt neaparat de iubire, pot fi si de prietenie. Adica poate el se comporta asa din prietenie. Dar daca aceasta prietena a ta a vorbit urat despre tine si el deja a zis ca nu te mai place, poate asa e. Stii doar ca baietii nu isi spun intotdeauna sentimentele, si poate si de data asta se intampla asa.
Daca chiar iti pasa sau te intereseaza opinia lui: daca te place sau nu; cel mai bine ar fi sa discuti cu el despre asta, face to face, sau pe mess cel mai bine, mess`ul dupa parerea mea un spatiu liber de convorbire atat intim cat si normal pentru doua persoanewinking. Ii poti spune ca prietena aia care de fapt nu e prietena, daca te-a facut de cacao sau ce o fi spus, e una de`aia falsa de fapt, si ca a vorbit asa aiurea, si spune-i ca chiar iti pasa de parerea lui, si intreaba`l direct. Nu fi timida! De multe ori, timiditatea te tine prost, dar tu nu ai nimic de pierdut in aceasta poveste, ci de castigat. Si sincer, asta am invatat`o de la cei mai buni, de la cei de pe TPU. Apropo, stiu asta pe pielea mea. Daca esti timid, nu aflii nimic, nu stii nimic; in schimb, daca prinzi curaj poti descoperii ceea ce vrei, numai sa nu iti fie rusine. Bafta multa!

1 răspuns:
| alessyca a răspuns:

De ce nu-l intrebi tu pe el asta? cu ocazia asta te lamuresti daca te place si clarifici chestia cu acea prietena care a bagat strambe