| JustOneGirl a întrebat:

Cum iti dai seama daca un baiat te place? si nu imi ziceti ca trebuie sa vorbesc cu el... ca nu pot. sunt prea timida!

Răspuns Câştigător
| DeCe a răspuns:

Pai daca tipul respectiv, se poarta frumos cu tipa, ii zambeste mai tot timpul, o priveste intr-un mod mai ciudat si cand se baga foarte mult in seama cu ea sau ii face din ce in ce mai multe complimente, dar asta mai si difera, ca la fiecare baiat poate sa fie altfel. Dar daca face toate astea, clar o place pe tipa respectiva, fara nici o discutie. A, si daca tipul e timid, atunci mai greu, nu poti sa iti dai seama pentru ca nu va face nimic, doar o va privi insistent de la departare happy, pentru ca ii este teama sau rusine sa se bage cu ea in seama sau sa faca orice altceva. Sper ca ti-am fost de ajutor.

2 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Pai daca nu vorbesti, nu ai cum sa stii. Nu zic ca il intrebi, pur si simplu sa vorbesti, pentru ca asta inseamna comunicare, afla ceva despre tine, tu despre el, si se poate lega ceva. E imposibil sa stii daca cineva te place doar pentru ca se uita asa mai...crucis, la tine. Poate fi vorba doar de o atractie fizica, ce atunci cand va ajunge sa te cunoasca, sa dispara. Pentru a afla, important e sa vorbesti, despre orice tampenie, oferindu-i ocazia sa te cunoascahappy. Mai e si varianta: sunteti amici, dar vrei sa stie ce simte. Aici e greu, dar tot de cunoastere tine. Incearca tu sa iti dai seama, dandu-i de gandit sau luandu-l prin.invaluire, sa zic asalaughing

| edy0010_7129 a răspuns:

Pai iti dai seama daca un baiat te place prin felul in care te priveste, prin gesturile pe care le face langa tine, si prin modul cum vorbeste pe langa tine. si ca sa se uite si mai mult la tine te imbraci si tu...nu stiu... mai provocator happy