| TheBossBoy a întrebat:

Cum iti faci o iubita sfaturi pls!

9 răspunsuri:
| MariusDk23 a răspuns:

Nu ai sanse daca intrebi pe site-uri cum ar trebui sa faci asta, wtf?!

| Xtadelo a răspuns:

Iesind din casa.

| Axys a răspuns (pentru Xtadelo):

COresct happy numai asa gasesti...

| Axys a răspuns (pentru Xtadelo):

Esi din casa ...numai asa gasesti pe netul asta nu gasesti niica de incredere!

Răspuns utilizator avertizat
| tsunami11 a răspuns:

Te duci la o fata si intrebi vrei sa faci un oral vom aveea placeri reciproce.Iar daca ea accepta gindeste cai palce de tine.(glumesc)
Sper sa nu incerci asta ca vei primi ceva neasteptat inapoi o palma sau ceva mai rau.

| OOo9 a răspuns:

Uite,eu sunt fata si iti pot da ca exemplu felul in care imi fac eu un iubit(adica cum il selectez eu)! Prima data cauti persoana aia de care esti atras si cu care crezi ca o sa te intelegi bine.Incerci sa te faci observat cand esti in preajma ei si te faci dragut cu ea, o bagi in seeama ii faci si tu ceva complimente dragute dar la inceput fa.le in gluma si vezi cum reactioneaza.Din felul in care reactioneaza iti dai seama daca te place sau nu. Uite daca luam de exemplu.fb.ul, acolo te poti face remarcat foarte usor.Dai like.uri la pozele fetei dar ai grija sa nu pari disperat si daca in urmatoarele zile vei vedea si tu ceva like.uri de la ea fii sigur ca te place. Dupa intri in vorba cu ea si incepe sa te imprietenesti cu ea.Nu o intreba din prima daca are prieten sau daca ii place de tine(eu urasc asta cel mai mult) si tine.o tot asa si daca vezi ca merge faza asta o poti intreba mai apoi daca ii place de tine si in urma raspunsului primit, daca este afirmativ, o poti intreba daca vrea sa fie prietena ta. Si uite asa, cu putin bun simt si putina finete ajungi la inima unei fete.Si iti dau un sfat, poate ti se va parea detasat de intrebarea ta dar m.as simti prost daca nu l.as zice:daca o fata te iubeste(si daca si tu o iubesti) sa nu o lasi niciodata sau sa isi bati joc de ea ca voi baietii in general nu stiti cat suferim noi fetele pentru unii ca voi care mai intai zic ca ne iubesc si ca nu pot sta fara noi iar apoi ne lasa balta, mult timp dupa ce ne parasiti noi incas tinem la voi si incercam sa va uitam). Incearca sa fii politicos si dragut cu fata pe care o placi si o sa ai noroc cu ea! Mult succes! P.S. sa imi zici si mie daca ai agatat ceva smug :*

| ice234 a răspuns (pentru OOo9):

Eu vreau sa agat o fata de 12 ani dar eu fac lucrurile astea si nu imi iese

| Munteanu_Munteanu_1993 a răspuns (pentru OOo9):

Ms a funcționat îti rămân dator

Întrebări similare