Din pacate, tot refuzam pe catev cineva in viata asta, dar asta nu inseamna ca o s afacem o obsesie din faptul ca am refuzat, sau am fost refuzati.
Din bun simt saluti si treci mai departe sua eviti sa dai nas in nas cu persoana care te-a refuzat. Este de inteles asemenea comportament.
Deci, daca te refuza nu s eintampla nimic, est doar o preferinta a fetei, poate nu-i place atat de mult d etine incat sa te accepte d eiubit, poate-i materialista, poate nu are chef de tine sau cine stie care alt motiv. Ideea este ca NU se intampla absolut nimic daca priemesti un raspuns negativ, viata merge inainte si cand esti refuzat!
Dupa cum am explicat, toti, dar absolut toti am spus macar odata in viata NU si nu cred ca am regretat, pentru ca la acel moment am simtit sau am vrut si nu ma refer doar la relatii de iubire, ci in general, la oferte, la prietenii, la orice.
Daca-ti palce o fata, este bine sa-i spui, pana nu vine altul sa ti-o sufle.
Daca fata te refuza, inseamna ca nu te place. Cum dragoste cu forta nu se poate, iti ceri scuze si te retragi.
Viata merge inainte si dupa refuz, trebuie doar sa te muti la alta fata si sa repeti procedura.
Daca nu-ti da nici un raspuns, ii spui ca doresti ca in 2-3 zile sa primesti raspunsul ei, iar daca nu-l primesti pana sfatsitul zilei3 ....vei intelege ca este "NU".
Ok, dar daca ma va refuza nu o sa ne simtim ciudat unul langa altul oridecateori ne vom reîntâlni? Spre exemplu daca este o colega/vecina/etc.
Ok, dar cum as putea sa devin mai atrăgător pentru fete? Sunt destept, destul de puternic si de înalt, am un comportament decent, sunt sportiv însă am MULTE coșuri si nu am un talent aparte gen cântarul la chitara, făcutul trucurilor de magie, etc.
P.S. am 13 ani
Nu trebuie sa fii bufon ca sa atragi fetele, dimpotriva, trebuie sa te prezinti sarmant si inteligent.
Sa fii politicos, respectuos si sa ai maniere foarte bune in prezenta unei fete, este ca si facuta 50% din treaba.
Fetele adora sa le bagi in seama, sa te comporti cu ele precum printesele, sa le vorbesti frumos, bland, fara ton ridicat, fara vulgaritati, fara injurii, fara ras tare ori tipat.
Impresioneaza-le cu cunostintele tale, pentru asta nu trebuei sa canti la nimic si nici sa faci bufonerii, ci doar sa citesti despre orice si sa le povestesti ce te-a impresionat pe tine.
cat privesc cosurile este simplu:
1. igiena riguroasa a fetei: spalat foarte bine cu apa calda si sapun de 2-3 ori pe zi (dimineata dupa trezire, seara inainte de culcare neaparat si in timpul zilei, daca ai facut sport sau ai fost in aer liber sa te plimbi).
Pe cosurile deja aparute, dupa spalarea corecta a fetei si stergerea fetei cu un prosop personal si foarte curat, se pune doar 1 picatura de ulei de arbore de ceai "tea tree oil" (pe fiecare cos in parte cu un betisor de urechi, pe care-l introduci un pic in ulei). Procedura cu ueliul se face inainte de culcare cu 5-10 min ca sa aiba timp sa se usuce si apoi te culci asa. Dimineata speli fata cu apa calda si sapun si iti reiei rutina zilnica.
Merci pentru raspunsurile tale! Tie iti dau FUNDA!
Apropo, fetele au ceva cu persoanele cu cosuri prin simplul motiv ca au cosuri? Dar fetelor ce au acnee ce le place mai mult: un băiat cu cosuri(ca ele) sau fara? De ce nu prea vad fete cu coșuri? Eu cred ca ne-am apropia mai usor unul de altul daca am fi noi insine (cum suntem de la natura-cu cosuri sau fara) decat sa ne prefacem ca avem fata "perfecta"(sa dam cu toate solutiile posibile si sa pierdem timp si bani NUMAI ca sa nu mai avem cosuri). Eu cred ca m-as simti mai atras de o fata cu cosuri(dar totusi, sa nu aiba asa de multe incat sa aiba acnee vulgara sau altceva de genu asta) decât una care se machiază non-stop si are fata "curata".
De fapt, si fetele au cosuri, totusi suntem mai increzatori in noi, cand suntem curati, cand suntem ingrijiti, cand avem o fata curata, nu?
Nu-ti fa probleme, cosurile nu sunt un impediment atat de mare, atata vreme cat nu iesi pe strada cu cosuri pline de puroi, ca atunci este chiar scarbos.
dar si acelea se pot curata seara, se pot stoarce, apoi spala f bine cu apa calda si sapun, apoi pus picatura de ulei de arbore de ceai e ele. Pana dimineata se usuca si in 2-3 zile dispar de pe fata ta.
Pai nu mai aveti de ce sa va reintalniti, daca ea te refuza!
Evidnet ca atunci va veti ocolii, nu intalni!
Dupa cum am spus, daca-i o colega sau vecina, o saluti si nu te opresti, mergi mai departe, ca sa-i arati clar ca esti politicos dar nu vrei sa ai de aface cu ea, odata ce te-a respins.
Asta este un limbaj al trupului foarte serios si explicit, folosit de oamenii mari in general.
Ok, dar e posibil ca o fata sa ma respingă pentru simplul fapt ca am coșuri?
P.S. Mă refer la fete cu un IQ peste 100 care sa fie normale din punct de vedere psihic.
Din pacate, tot refuzam pe catev cineva in viata asta, dar asta nu inseamna ca o s afacem o obsesie din faptul ca am refuzat, sau am fost refuzati.
Din bun simt saluti si treci mai departe sua eviti sa dai nas in nas cu persoana care te-a refuzat. Este de inteles asemenea comportament.
Deci, daca te refuza nu s eintampla nimic, est doar o preferinta a fetei, poate nu-i place atat de mult d etine incat sa te accepte d eiubit, poate-i materialista, poate nu are chef de tine sau cine stie care alt motiv. Ideea este ca NU se intampla absolut nimic daca priemesti un raspuns negativ, viata merge inainte si cand esti refuzat!
Dupa cum am explicat, toti, dar absolut toti am spus macar odata in viata NU si nu cred ca am regretat, pentru ca la acel moment am simtit sau am vrut si nu ma refer doar la relatii de iubire, ci in general, la oferte, la prietenii, la orice.
Pai,eu fiind fata o să îți dau niste sfaturi,sper sa te ajute,atunci când vrei că o fata sa te placa, îi poți spune jucând pe chat un joc și atunci să recunoști că o placi, sau ai putea sa te întâlnești cu ea și să ii spui personal, asta dacă nu îți este rușine, dacă de va înroși și nu va spune nimic cum ai zis tu, atunci vei putea aștepta sau îi poți spune că îi dai timp să se gândească și să ii zica răspunsul în altă zi sau după ce s-a gandit.Nu e bine să o iei direct adică să ii zici direct dacă vrei să fim împreună pentru că va fi prea direct și va fi surprinsă și nu va ști ce să zică și posibil că te va refuza,ia-o încet și încearcă să o bagi mai mult in seama,să te bagi in vorba cu ea,ia-i apărarea dacă trebuie și da niste gesturi mărunte prin care sa îi arăți că o placi, dacă zice că te place, mai întâi spune-i prin mesaje că o iubești și așa să faceți în fiecare seară, ii spui că e frumoasa și îi poți da anumite cadouri, ciocolata, flori și altele. Sper că te-am ajutat! Succes!
user449549 întreabă: