| DacicusRex a întrebat:

Cum iti faci prietena? Adică cum ii spui unei fete ca-i placi?
Voi cum v-ați făcut iubita?
Ce faci daca nu acceptă? Dar dacă se inroseste de emoție și nu spune nimic? Dacă incepe sa râdă?
E buna strategia urmatoare(?):
1.Ii scriu pe Facebook:" Vrei să fim împreună?"
2. Dacă spune "Da" atunci e perfect
3. Dacă spune "Nu" sau imi da seen ii spun:"Oops, chat-ul gresit!"
FUNDA!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlexiaHarpațuc a răspuns:

Pai,eu fiind fata o să îți dau niste sfaturi,sper sa te ajute,atunci când vrei că o fata sa te placa, îi poți spune jucând pe chat un joc și atunci să recunoști că o placi, sau ai putea sa te întâlnești cu ea și să ii spui personal, asta dacă nu îți este rușine, dacă de va înroși și nu va spune nimic cum ai zis tu, atunci vei putea aștepta sau îi poți spune că îi dai timp să se gândească și să ii zica răspunsul în altă zi sau după ce s-a gandit.Nu e bine să o iei direct adică să ii zici direct dacă vrei să fim împreună pentru că va fi prea direct și va fi surprinsă și nu va ști ce să zică și posibil că te va refuza,ia-o încet și încearcă să o bagi mai mult in seama,să te bagi in vorba cu ea,ia-i apărarea dacă trebuie și da niste gesturi mărunte prin care sa îi arăți că o placi, dacă zice că te place, mai întâi spune-i prin mesaje că o iubești și așa să faceți în fiecare seară, ii spui că e frumoasa și îi poți da anumite cadouri, ciocolata, flori și altele. Sper că te-am ajutat! Succes!