Daca am fi toti la fel, ne-am plictisi unii de altii. Sigur ca trebuie sa existe domenii comune de interes, dar si preferinte diferite, pentru ca prietenia si socializarea sa fie mai palpitante. Pentru ca sunt lucruri pe care nu le stim sau nu le-am incercat, iar ceilalti ne ajuta sau ne conving sa le incercam. Nu poti fi 100 % compatibil cu cineva, dar trebuie sa existe acele legaturi comune care sa va tina aproape si sa sudeze prietenia. In timp, iti dai seama ca si alte hobby-uri va plac reciproc si asta nu poate fi decat un lucru bun. Daca lui ii place ceva, iar tie iti displace, nu incercati sa va conditionati reciproc, adica sa faceti numai ce vrea unul si celalalt nu. Daca are o pasiune care nu te incanta, dar care nu ii face rau, are libertatea de a alege, iar timpul respectiv il poti umple cu altceva: o activitate, intalnire cu alti prieteni cu care ai pasiuni comune. E bine sa te integrezi in mai multe grupuri si sa nu te dedici numai unei singure persoane (spre exemplu, cel mai bun prieten).
Etein întreabă: