| Psihoyounger a întrebat:

Cum iti imaginezi iubirea daca aceasta ar avea fizic? Nu cred ca e clasica inimioara...

Psihoyounger

9 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Eu n-o văd ca pe o fiinţă în carne şi oase; un frumos trandafir roşu, ce încântă, atrage, răneşte. Să plângi că trandafirul are ţepi, să te bucuri ca spinul e înflorit?

| Antrax a răspuns:

Un baiat blond(nu prea blond da blond sa fie) cu ochii albastriiii cu o fata cute draguta nu prea bronjat putin mai inalt ca mine cu un skateboard smecheras. Ar fi just perfect:X:X:X

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

O fata care este mai frumoasa ca zeita Afrodita.
Si pe placul lui D-zeu.

| Piscotel a răspuns:

O tanara inalta, blonda, cu buze mari si rosii, cu ochi mari si albastrii...perfecta...si bam! Se transforma intr-o vrajitoare fara dinti si cu negi pe fata.

| duDu_8774 a răspuns:

O domnita care raspandeste sentimentul de dragoste pentru toata lumea. Ceva care nu ar putea sa fie descris in cuvinte sau scris pe stelele din univers iar in mijloc inimioara cea de capatai a dragostei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O domnisoara cu ochi de vulpita, priviri intepatoare, par negru, lung si ondulat, raspandeste miresme dulci, acre sau amarui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva asemanator intre femeie si barbat, valabil si pentru orice animal, dar translucid, daca intelegi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un montagne-russe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa fizictongue scuze n-am citit bine intrebareahappypai unu cu prb. psihice care are 1000 de stari emotionale intr-un timp f.scurt