| puisor10dulce a întrebat:

Cum iti intrebi bunica pensionara daca poti sa chemi trei prietene de 11 si 12 ani in apartamentul ei cu trei camere, cu provizii si putina mancare, daca ea locuieste si cu sotul, bunicul pensionar, dar care nu sta mult pe-acasa? Apartamentul e in Oradea. Si apropo, cum convingi si o mamica? happy Marsi! Funda

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Rogi frumos sa iti dea voie sa iti invit 2 prietene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunicuto,aseara am stat un pic si m-am gandit cat de mult va iubesc.winking Sunteti niste bunici foarte buni fara voi nu vad cum pot trai.winking Dupa ce nu o sa mai fiti...(si te chinui sa scapi o lacrima) (eventual dai cu spray cu piper) o sa fiu trista mult timp,o sa plang, nu-mi va fi bine deloc.Voi, care ati suferit atat de mult, ati dat viata parintilor mei care au putut da viata mie, meritati ceva distractie asa ca va rog sa-mi dati voie sa aduc doua prietene sa mai stam de vorba. (si plangi...stai cu capul in jos, trista si amarata, ca si cum maine ar veni tatarii sa ne otraveasca fantanile si sa ne violeze femeile.crying Va rooooggg, bunicilor, pleaaassseee.hee hee

| CodrutEnergy a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi vine sa vomit.a cerut cumva lectii de actorie de-aia de telenovela?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Raspunde tu. Stai numai sa te uiti peste gard ca babele si comentezi.Da un raspuns fara a te uita ce scrie ceilalti.

E un site public. postezi public.de ce sa nu ma uit? si eu nu trec cu indiferenta daca vad un sfat asa inapt.
de ce sa tac?! poate cineva ii spunea unuia la sanatate sa ia nu stiu ce medicament care poate sa-l omoare.trebuie sa trec peste? mi se face sila ca o incurajezi pe fata asta sa minta cu nerusinare!
n-am raspuns pentru ca deja s-a dat cel mai firesc raspuns posibil de catre suntserios si ollaf.mai mult de atat ce?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Viata e un teatru amice. Fetei normal ca ia trecut prin cap sa se roage de bunici si daca e constienta ca bunicii nu cedeaza la rugaminti, trebuie sa recurga la niste trucuri ca bunicii sa cedeze rugamintii. Tocmai de acea a pus intrebarea.Eu i-am raspuns, presarat cu glume ce sa faca. daca nu ii linguseste cu cuvinte de dragoste bunicii nu cedeaza. Deci daca stii tu alta modaliate in afara de trucuri, te rog sa raspunzi in casuta de raspuns si poate vei avea un raspuns folositor. Deci fata vrea niste trucuri, caci rugamintilor, bunicii nu cedeaza.Si nu, nu dau eu raspunsuri naspa cu nu stiu ce medicamente.Fiecare este constient ca trebuie sa viziteze medicul.O zi buna si fara resentimente.

Bine ca te complaci in lumea in care traim si o mai si incurajezi!
uneori cele mai simple idei sunt cele mai bune. nu trebuie sa fortezi nota. daca nu o lasa ata de usor inseaman ca au un motiv pentru asta(ma cam indoiesc ca nu o vor lasa) care oricum nu va fi rezolvat si daca le-o spune in felul tau!
nu mai miza pe cata ratiune au unii daca sunt sau nu constienti.e datoria noastra sa tragem de maneca cand vedem ceva gresit.

| Crisstiinaa a răspuns:

Nu stiu, spune-le cat de mult le iubesc, poate o sa mearga laughing :* Zic!

| Ollaf a răspuns:

La fel cum ne-ai intrebat si pe noi.