O intrebare buna...
Pai fiecare cu gusturile lui.
De exemplu, imi place cat mai sport, dar ma imbrac si elegant[la evenimente mai speciale]
Cel mai comod ma simt in trening sau colanti... dar pentru asta am si foarte multe perechi de blugi [de tot felul]
Ce sa zic...nu-s genul de fata care iubeste rochitele si fustitele, dar uneori tot port
In loc de pantofi cu toc, as alege niste balerini, care bineinteles sunt foarte comozi.
Ce sa mai spun de tricouri,bluzite,maieuri si astea? Nu mai am loc unde sa le pun
Cat de cat sunt in pas cu moda,mda, sunt putin obsedata de haine dar no ca orice fata si de accesori :d
Apropo, cand imi fac curat in dulap[mai rar, chiar daca am o dezordine totala] imi este asa de mila sa arunc unele haine, chiar daca nu mai imi sunt bune.
Oare numai eu fac asa?
:*
Cel mai mult imi place sa ma imbrac in haine lejere pentru ca ma simt mai in largul meu cu ele.
Casual.Imi place sa ma imbrac lejer, nu tin cont de moda, detest hainele strimte.
Blugi si tricou /camasa, nu stiu de ce asa ma simt bine, sunt mai baitoasa din nastere.
Casual pentru ca este lejer,la moda,simplu si mi se potriveste.
Ex:blugi, tenesi, un pulover anchior, o esarfa la gat si o geaca de blugi/piele pana in talie si gata, simplu si frumos.
Păi mai lejer, trening, colanti si uneori in blugi, dar si altă imbrăcăminte.