| sorin a întrebat:

Cum iti place sa te imbraci? sa fi in pas cu moda moda veche stilul obisnuit sport elegant sau te imbraci dupa un idol anume?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Propiul stil. Consider ca am trecut de varsta teribilismului unde trebuie sa copiez o vedeta la imbracat sau sa-mi iau nu stiu ca uite domle asa e la moda, e cool sau trendy. Adopt mai mult stilul sport si elegant fiindca ma simt cel mai bine.

25 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ma imbrac cu ce imi place si cu ce imi sta mie bine. Da, sunt in pas cu moda., sunt in pas cu moda meahappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sport sau casual... In principiu aleg o imbracaminte confortabila.

| Antrax a răspuns:

Hip-Hop, Punk si la moda

| inna a răspuns:

Ma imbrac sport si casual... urasc sa ma imbrac elegant laughing

Hainele le combim dupa gustul meu, mai bag cate un accesoriu dragut, ma mai uit pri reviste de moda.Nu-mi place sa copiez pe cineva... dar nici sa ma imbrac eu foarte strange sa ies in evidenta mult.

daniela
| daniela a răspuns:

Cum ma simt mai bine functie de unde ma duc. Nu sunt nici frumusetea frumusetelor si nici persoana publica asa ca ma imbrac numai in asa fel incat sa-mi fie bine in pielea mea.

lolita
| lolita a răspuns:

In pas cu moda si cu ce imi sta bine, stil elegant.

| MisterKat a răspuns:

Incerc sa ma imbrac dupa cum imi sta bine, cum ma simt in respectivele haine. Recunosc ma inspir de pe Fashion TV sau din revistele gen: Men's Health. Hai sa recunoastem, toti ne inspiram de undeva in alegerea hainelor. Omul este o fiinta sociala, comunica, stabileste relatii. Deci suntem influentati si de ceea ce vedem in mass-media sau in reviste. Nu?! Sa nu fim ipocriti si sa recunoastem... Cum sa zici ca eu ma imbrac dupa propriul stil, suna ciudat, nu?! Propriul stil ar insemna sa imi iau un maiou peste tricou, ca doar e stilul meu, nu? Sau sa imi iau sosete la sandale(ca si americanii sau francezii.credeti-ma,am vazut barbati cu sosete si sandale. oribil!).
Stilul il creeaza trend-ul. Trend-ul e creat de creatori de moda. Creatorii de moda sunt inspirati din proprile lor idei, imaginatie, sentimente, lumea inconjuratoare etc.

| Andreeagen a răspuns:

Ma imbrac inasa fel incat sa ma simt bine ca hainele respective, dar si infunctie de starea de spirit si de ocazie k doar nu o sa ma duc la o nunta in treninglaughing
Orcum important e sa imi stea bine in hainele respective

| kitty_8919 a răspuns:

In pas cu moda eleganta, nu ma imbrac dupa un idol ma imbrac cum ma simt bine

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ma imbrac cum ma taie capu' chestia misto e ca le si nimeresc laughing oricum, vad unele care stau ore intregi in oglinda si pana la urma aleg cate o haina de zici ca a picat dulapul pe ele laughing

| faranume a răspuns:

Moda este facuta la fel ca toate lucrurile pentru a bani...aste pentru cei care au bani sh-i arunca in vant
Nu ma imbrac intr-un anumit stil ci ma imbrac cu ce imi place sh cu ce ma simt bine.happy
Aaa...sh inca cv... unde spun ca se imbraca cu haine de firma dar fiecare articol vestimentar are o firma.cineva care l-a facuttonguetonguetongue

| cutza a răspuns:

DE obicei ma imbrac dupa dispozite... daca am chef merg pe ceva elegant si stilat pe cind daca sunt saturata de tot merg pe stilul"comod"

| alinaandrei a răspuns:

M, oda este ceea ce ti sta tie bine.degeaba e o fudta la moda daca pe tine nu te avantajeaza.moda este sa ti ascunda defectele ca orice om are si sa ti scoata calitatile in acelasi timp

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

I have my own style big grin
Da...prefer sa ma imbrac cum imi place decat sa copiez moda sau un ''idol''(pe care nu il am...)big grin

| alexandra14 a răspuns:

Imi place sa ma imbrac f mult la moda. elegant. un fel de Avril... dar putin mai diferit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am niciun idol. Felul in care aleg sa-mi asortez hainele tine de starea mea de spirit. Daca sunt bine dispusa, port culori mai deschise. Daca nu, culori reci.

De multe ori,"moda" nu mi se potriveste.Aleg ceea ce ma avantajeaza, ceva in care sa fiu eu, sa ma simt bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu in pascu ultima moda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gabriela depinde ce gusturi ai daca vrei du-te la shopingsi vezi ce a mai aparut nou totul depinde de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma imbrac sportwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place sa ma imbrac in pas cu moda noua care apare pentru ca sunt super extra frumoasa

Răspuns utilizator avertizat
| bibss a răspuns:

Imi place sa ma imbrac cool baby!big grin

| zozolina a răspuns:

Puaai.cu blugi love struck sh tricouri/bluze cu maneka 3 sferturi lungi[da nu chiar sub fund =33]. mai muoolt. sport love struckx:'"

| adrian_9205 a răspuns:

Imi place sa ma imbrac cu carouri

| roxinutza a răspuns:

E buna si ideea cu idolul. poti gasi lucruri asemanatoare in magazine.Eu cred ca trebuie sa te imbraci cum te simti bine.Fiecare e liber sa poarte ceva, mie imi plac hainele mai ciudate diferite de ale celorlalti.Mai bine sa ai cateva piese interesante, decat un morman de boarfe care sa te impopotoneze prea tare.Moda veche este foarte interesanta; x

Întrebări similare