Nu stiu daca exista o metoda, poate daca te pricepi sa citesti o persoana dupa limbajul corpului, dar cel mai bine este sa fi precaut si sa nu crezi tot ce ti se zice. Spune-i ca ai nevoie de dovezi pentru a il crede pe cuvant.
Nu am avut, dar ma suna constant, si am auzit despre el.Baiatul este de etnie roma, genul de părinți cu bani fara scoala, profilul de Facebook spune total invers despre el deoarece are poze cu familia deci ar fi ca sunt o familie fericita si se iubesc, dar cand colo, lucrurile nu sunt asa, fiind toti răspândiți prin toată Europa si necunoscându-si toată familia.Si uneori având si probleme grave, plus ca are poze cu nepoții, se da iubitor de copii, dar a profitat de o fata împreuna cu fratele, varul, si doi prieteni.Stiu ca oamenii din astfel de mediu sunt ipocriți, dar pana unde? Pot avea uneori sentimente? Daca persoana a fost sinceră cu mine si eu am apreciat greșit? Plus ca la fel, am o prietena care se preface perfect, dar cu mine e ok.Si ma intreb uneori:ma lingușește sau ea caută inconștient sa se apropie de mine tocmai fiindcă simte încredere ceea ce ea poate nu știa ca exista? Ca pe oamenii care mint de nevoie nu ii trădează nici limbajul corpului, nici măcar ochii.
anonim_4396 întreabă:
Anonimul35 întreabă: