| bianca79 a întrebat:

Cum iti poti da seama ca cineva a inceput sa fumeze?

7 răspunsuri:
| Alice a răspuns:

Pai..Il vezi fumand. Ca asa, poate sta langa fumatorii si sa miroasa a tutun, s-au le tine pachetul de tigari, deoarece parintii respectivului nu stiu. cel mai bine e sa stii sigur ca fumeaza!

| TheDifference a răspuns:

Pai, miroase (in special gura), se inegresc buzele si dupa un timp incepe sa se ingroase vocea ( cam dupa 1 an)

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Iti poti da seama dupa miros(daca hainele miros a fum de tigara), sau iti poti da seama cautand prin buzunarele persoanei respective daca ii gasesti hainele in dulap,(deoarece poti sa gasesti bricheta+pachet de tigari).Iti poti da seama si dupa comportament(daca se poarta ciudat, ca si cum ti-ar ascunde ceva) si iti poti da seama intreband alte persoane apropiate care stiu ca el/ea a inceput sa fumeze. Fumatul nu este recomandat deloc, fiindca iti distruge sanatatea.Bafta! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| ROB3RT89 a răspuns:

Sunt multe aspecte care da o persoana fumatoare de gol.
In primul rand mirosrul patrunde in haine si se simte imediat!
Are degetele mai galbene fata de o persoana nefumatoare...

| fearlessss a răspuns:

Ori il vezi ori nu poti, decat daca e prost.Eu fumez, ma rog de 1 saptamanalaughing Dar daca persoana e inteligenta si mai sta vreo 30 min 1h se duce mirosu de pe haine, mesteca o guma, faza cu buzele, pot fi si alte motive.Bafta!

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,pai pentru o persoana nefumatoare este foarte simplu sa isi dea seama cand o persoana fumeaza.In primul rand fiindca mirosul acela puternic de tigara se imbiba in haine, iar cum tu nu esti fumatoare, vei simti imediat mirosul. Apoi, asa cum ti s-a mai spus, dupa o anumita perioada dar nu foarte indelungata dintii i se vor ingalbeni iar vocea ii va deveni mai groasa.Eu zic ca tigarile doar iti distrug viata si nu iese nimic bun din faptul ca o persoana fumeazahappy!

| d3javw a răspuns:

De obicei persoanele care fumeaza se maturizeaza mai repede, vocea incepe sa se ingroase riduri pre frunte uneori respirat greu