Sfatul meu e sa nu ai incredere in persoane pe care le cunosti de putin timp. Pentru ca stii si tu ca orice persoana are doua fete. Poate la inceput totul e bine si frumos, dar cu timpul lucrurile se mai schimba.Cu cat te descoperi mai mult in fata acelei persoane cu atat mai mult iti poate face mai mult rau.Pentru ca iti cunoaste punctele slabe si slabiciunile tale.Am patit-o si eu si stiu ce zic.Asa ca asteapta un timp sa iti dai seama ce fel de persoana e.
Poi. daca te asculta si iti da sfaturi, te ajuta atunci cand ai nevoie, si invers poti avea incredere in ea, dar nu in totalitatea.in ziua de azi nu trebuie sa ai incredre in nimeni...sunt fff multe persoane prefacute, cu 2 fete! asa ca ai grija.
Este mai bine sa fii circumspecta cu persoanele pe care abia le cunosti.Culege din mers si discret informatii despre ele. Mira
Corpul tau iti spune asta .sau iti dezvaluie el/ea ceva secrete.astfel el/ea are incredere in tine .de obicei se simte...prin felul cum vorbeste...si daca se prezinta la intalniri. fara sa intarzie!
Nu poti cunoaste bine o persoana in scurt timp, increderea si cunoasterea se vede in timp
E greu de spus.In Romania este o vorba:Mananci cu un om un sac de sare si tot nu il cunosti.Iti dai seama cam cati ani dureaza pana mananci un sac de sare cu un om?
Pentru adolescenta ta e bine sa fii mai retinuta cu increderea adica fii mai precauta.
Acum cand citesti o sa ma urasti dar peste maxim un an sau poate doi o sa imi dai dreptate.
Poi depinde de cum se comporta cu tine. Daca iti vorbeste frumos, este o persoana sincera, prietenoasa.Depinde si unde ai cunoscut-o. Din ce anturaj, cerc de prieteni face parte. Oricum nu trebuie sa-ti pui sufletul pe tava la oricine, sa dicuti probleme personale cu oricine.Remember nu poti avea incredere nici in persoanele pe care crezi ca le cunosti cel mai bine, dar intr-o persoana care abia ai cunoscut-o!
Dupa cum se comporta nu prea iti dai seama dar daca te intelegi bine cu el/ea poti incerca dar nu intodeauna deoarece una din cele mai bune prietene ale mele face ca secretul meu sa fie ca si vorba aceea "secretul meu tot satu il cunoaste"
Intr-un timp scurt nu ai cum sa cunosti o persoana.Insa poti s-o supui unor teste, creeaza situatii in care sa-ti dai seama daca merita sau nu sa ai incredere in ea.
JustMe_3660 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: