Cateva lucruri de care sa tii cont atunci cand vrei sa iti descoperi pasiunea :
-Sa fii masiv de sincer cu tine insuti
-Sa scotii din schema parerile altora ( sunt multi rapperi de exemplu, care nu au fost incurajati de nimeni, ba chiar au fost criticati si tot au reusit, ca le placea si munceau mult)
-Sa scoti din schema banii ( posibil sa nu vrei sa faci ceea ce iti place pentru ca tu ai impresia ca nu iti asigura viitorul - si e posibil sa ai dreptate, depinde )
Sunt mici chestii care te ajuta sa il gasesti.
Probabil ca este un talent sa jonglezi cu 3, 4 mingi.Eu nu sunt in stare sa jonglez nici macar cu doua. Poti face asta si prin munca,dar o faci mai bine daca ai si talent.
Desi initial,orice persoana poate sa devina mai buna in anumite directii decat in celelalte, unii pot sa ajunga experti chiar, iar unii legende. Unii isi pierd talentul din cauza unor vicii, sau a unor boli.Altii nu si-l descopera niciodata.
E doar parerea mea.
Apoi,cea mai mare mizerie pe care am citit-o, e aia in care zice ca " Tu iti controlezi destinul", mneh, destinul tau depinde de mult mai multe decat de tine. Astea sunt doar chestii vandute la naivi.
Omul potrivit la momentul nepotrivit, asta inseamna sa nu ai noroc.Cateodata ai nevoie de o oportunitate ce nu o poti crea.
Totusi, am observat ca, oamenilor care au intetii de ai ajuta si pe altii, li se intampla lucruri frumoase, dar asta am vazut eu.
E o parere subiectiva, tot ce ai citit.
De obicei talentul ti-l descoperi cand ti l-ai ignorat inconstient timp de ani de zile si te chinui sa faci ceva ce nu-ti place, toata viata.
Plamadeala_Pavel_1994 întreabă: