Trebuie doar sa gandesti pozitiv in anumite momente. Acum chiar daca o sa mai fie momente cand spui ca '' nu poti '' ori '' nu renunti '' tu tot continui sa mergi mai departe sau tot asa, uite de exemplu mi-am pierdut increderea de sine de mult timp, doar ca pe mine ma ajuta asa numita '' speranta '' sa continui sa merg mai departe, chiar daca la mine au fost momente cand speranta mea a murit, tot am facut orice este posibil pentru a continua. Sfatul meu este sa continui sa mergi mai departe indiferent, de obstacole o sa dai oricum in viata pentru ca asa e, dar tine minte. Cat timp te trezesti in fiecare zi inseamna ca n-ai de gand sa renunti
Deci. Trebuie sa iti impui ca tu poti. Niciodata nu te gandi " eu n-am sa pot " nu pot ". Gandeste-te ca nimic nu e imposibil. Nu stiu ce sa mai spun. Daca vrei mai multe detalii spune-mi cum ti-ai pierdut-o?
Buna,
Depinde de motivul pentru care ti-ai pierdut-o. Nu e usor sa i incedere in tine, dar sa o mai si recapeti. Totusi, daca esti o persoana pozitiva, optimista nu ar trebui sa fie o problema.
Te gandesti ca toate trec, iti ocupi timpul cu ceea ce iti face placere, cu multe activitati si uiti. Te inconjori cu oamenii dragi care te sustin si atunci cand ai cazut si cand esti sus. Ei te pot ajuta sa iti recapeti increderea.
Daca esti o persoana mai pesimista, va dura ceva timp, dar pana la urma vei vedea ca nu ai de ales si ca va trebui sa iti revii. La fel, fa ceea ce iti place, ai curaj sa faci si ceva nou pentru ca odata cu acest tupeu vine si increderea. Forta ta interioara depinde doar de tine sa o redescoperi.
Succes!
Anastasia1997 întreabă:
AdinaCrissa întreabă: