Afrika Korps e altceva ma, era armata lor din Africa.
L-a salvat pe Mussolini dupa ce a fost arestat de regele Italiei si inchis intr-o garnizoana pe o insula, Hitler a trimis un comando sa-l elibereze ( comando insotit de un general italian ). Si apoi s-a instaurat republica de la salo
Sursa : "ultimele zile ale fascismului in Europa", o carte pe care am citit-o de vreo 20 de ori
A fost organizată o trupă de comando sub comanda lui Otto Skorzeny, combatant în cadrul Waffen-SS.
O operaţiune care a rămas în istorie prin modul de realizare spectaculos iar ca urmare a reuşitei Skorzeny a fost înaintat la gradul de colonel de către însuşi Adolf Hitler.
Pai a trimis lui Mussolini un cord de elita numit African cords ca general pe Romwer
Nu știu, care este varianta cea mai corecta? Si eu am gasit tot ceva legat de Afrika Korps.
Afrika Korps e altceva ma, era armata lor din Africa.
L-a salvat pe Mussolini dupa ce a fost arestat de regele Italiei si inchis intr-o garnizoana pe o insula, Hitler a trimis un comando sa-l elibereze ( comando insotit de un general italian ). Si apoi s-a instaurat republica de la salo
Sursa : "ultimele zile ale fascismului in Europa", o carte pe care am citit-o de vreo 20 de ori
Andrei67y5 întreabă: