| AlynnaOanna a întrebat:

Cum le place baietilor sa se imbrace o fata? Mai sport sau cu fuste(ca sa zic asa). fundita

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Sport,sa aiba pantaloni dinaia mai mulati de trening daca e sa atragi priviri...Si in general baietii arunca ochii dupa fustite, de acolo vine si vorba aia.Ca ne uitam dupa fustite.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fuste, parerea mea stiu ca am citit intr-o revista ca baietii apreciaza hainele prin care picioarele fetelor ies in evidenta. Deci, prin imbracaminte sport daca te referi la trening nu as putea spune ca le-ar placea conform articolului. Deci fustele ar fi o alegere mai inteleapta. Aprpo nu fuste din alea pana in pamantbig grin de la genunchi in sus!

| frumusik96 a răspuns:

Fustite si tricou cat mai mulat

| PeAfara a răspuns:

Sa se imbrace sexy laughing

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Sport? Daca te referi mereu intr-un trening nu cred. Si nici cu fuste lungi. Din alea care sa nu fie foarte aproape de genunchi daca ma-ntelegi si nici sa nu fie de pitzi ca sa nu te creada ca daca iti zice ca esti frumoasa gata ai picat jos. Ai putea sa te-mbraci cum te simti tu bine dar la moda happy

| AlynnaOanna explică:

Prin sport ma refeream la blugi si tricou sau in genu nu la trening toata ziua laughing