| An_Andreea_1970 a întrebat:

Cum le pot explica prietenilor mei ca sunt falsi un citat de pus pe Facebook îmi puteri da si mie?

Răspuns Câştigător
| FaraNumePls a răspuns:

Eu sunt bun dar voi toți cei care citesc, să știți că nu vă sufar, dar știți de ce? Pentru că sunteți falși :*

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E penibil sa suferi pe Facebook de lucruri de genul. Spune-le lor direct sau elimina-i din viata ta.

| FaraNume1245 a răspuns:

Chiar crezi ca cuiva ii pasa de vreun citat de pe Facebook? Spune-le in fata ce ai de spus, nu te ascunde in spatele unui monitor.

| NAT0 a răspuns:

Cine încetează să-ți fie prieten, nu ți-a fost niciodată. - Dar mai bine le dai block ca să nu fie nevoit să se simtă nimeni și ai scăpat.

| Miss25JK a răspuns:

Daca prietenii tai de pe Facebook sunt falsi sterge-i, nu ii mai numi prieteni, nu trebuie sa te apuci sa cauti proverbe, replici si alte chestii ca sa le atragi atentia. Iti pierzi timpul tau si timpul... inseamna multe. E mai simplu sters de la prieteni, block eventual, oricum pe Facebook sunt doar cunostinte care in viata reala nici nu te observa pe strada in cele mai multe cazuri.

| An_Andreea_1970 explică (pentru Miss25JK):

Multumesc pentru raspuns!

| Mefistofelicul a răspuns:

Falsitatea voastra-mi dezgusta cugetarea, sunteti penibili aratati-va arama enigmelor.