| Cristiana1996 a întrebat:

Cum le spun parintilor ca am renuntat la scoala?

Răspuns Câştigător
| Erica33 a răspuns:

Daca ai emotii spune-le parintilor tai direct repede si usor fara emoti spune-le motivele tele si fa-o repede ve-i scpa de stres ca o musca turtita
FUNDA?

18 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

De ce să renunți la școală?

| Cristiana1996 explică (pentru MMihai):

Cum am spus si mai sus Sunt agresata verbal atat de colgi cat si de profesorii si nu ii mai vad sensul

| MMihai a răspuns (pentru Cristiana1996):

Tu înveți,
ca să capeți o pregătire profesională,
ca să poți să muncești
și să câștigi niște bani,
din care să trăiești!

„ Sunt agresată verbal atât de colegi cât și de profesorii și nu ii mai vad sensul ".

Nu am habar în ce constau asemenea „ agresiuni ", dar motivația este oricum, prostească.

Te poți muta,
eventual,
la altă școală.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Cu siguranţă vor fi şocaţi şi dezamăgiţi în acelaşi timp însă tot ceea ce trebuie să faci este să le spui direct: "Mama, tata, trebuie să vă spun ceva foarte important. Eu am decis să renunţ la şcoală. Sper să mă înţelegeţi."
Apropo, crezi că ai făcut cea mai bună alegere? Eu dacă aş fi în locul tău nu aş lua în seamă ce spun cei din jur. Important este viitorul meu. Mai gândeşte-te. Niciodată nu e prea târziu!
Pa-pa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zile ca te ai hotarat sa urmezi o cariera ca si femeie de serviciu si nu iti mai bati capul cu invatatul

| Grimmjow69 a răspuns:

Le spui pur si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragi mei parinti, eu fiica voastra draga, de buna voie si nesilita de nimeni am renuntat la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu renunta. Nu asculta ce spun ceilalti. Oamenii din jur mereu te vor jigni, e un cerc care se invarte continuu. Ne uram intre noi, asta e tot ce trebuie sa accepti. Eu zic sa continui scoala, pentru oamenii intotdeauna vor fi rai si mereu te vor dezamagii. Tot ce trebuie sa faci, e sa vezi partea plina a paharului si sa gasesti niste persoane care sa te sprijine si in care vei putea sa ai incredere.

| hummmer a răspuns:

De ce renunţi la şcoală? Pleci din ţară? ai servici?

| Cristiana1996 explică (pentru hummmer):

As vrea eu sa imi gasesc un job

| darriya a răspuns (pentru Cristiana1996):

Cum sa ai un job? daca n-ai sc terminata?,gandeste logic, n-ai sc nu faci nimic, daca renunti la ea, mai tarziu iti vei da cu pumni in cap, n-ai idee cati si-au abandonat sc si acum regreta ar da timpul inapoi! de ce nu te muti la o alta sc?

| devilmilan a răspuns:

Nu stiu, oricum ai face vor fi dezamagiti, de ce faci asta?

| Cristiana1996 explică (pentru devilmilan):

Pentru ca sunt agresata verbal tot timpul si nu mai suport...si in plus nu ii vad sensul.

| devilmilan a răspuns (pentru Cristiana1996):

Hei,termina nu te descuraja, eu am terminat liceul si pot sa spun ca e greu si cu el. Ai terminat clasa a9a,nu? De regula stiu ca primul an de liceu e greu. DE ce esti agresata verbal? Din cauza fizicului sau ce?

Da, din cauza fizicului

Da din cauza fizicului...dar sincer nu mai vreau...as vrea doar sa fug si sa nu mai ma intorc

| devilmilan a răspuns (pentru Cristiana1996):

Ma poti contacta printr-un mesaj, vreau sa vorbim mai mult si implicit sa vad poate reusesc sa iti ridic moralul.

| 夢想家兩次 a răspuns (pentru Cristiana1996):

Fara scoala nu realizezi nimic decat sa stai pe banii parintilor.nu ai obserbat ca si vanzatorii trebuie sa aiba bacul? stiu ca nimeni nu se omoara dupa scoala si educatie dar e necesara.