| Dana2103 a întrebat:

Cum legi prietenii de la 22 de ani? E mult mai greu de la o varsta. Eu oricum nu sunt cea mai sociabila persoana si imi e greu. Cu fetele nu prea ma bag in seama. Ma simt inconfortabil, nu am prietene fete. Ma apropii de baieti. Iubit nu-mi fac oricum pe oricine. Oricum nici de baieti nu pot spune ca ma apropii prea tare fiindca sunt fata si sunt atat asemanari cat si diferente multe.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Eu ies in parc și ma bag în seama cu persoane random, mai mult cu fete.

E distractiv, indiferent de rezultat, pentru mine e distractiv, mai ales când întâlnesc de alea care îmi adresează priviri de tip,, vai cine ești tu ciudatule și ce vrei de la mine? " laughing

Așadar din punctul meu de fetere cea mai ușoară, eficienta și rapida cale prin care îți poți face prieteni este în viata reala. Te duci într un loc care te reprezinta, de preferat nu club și te bagi în seama cu cine iti inspira ție încredere și îți dă senzația ca poți rezona cu acea persoana. Dacă stai sa te freci pe Facebook și insta o sa dai de multa superficialitate. E greu chiar și pentru o fata sa cunoască alta fata. E greu sa vadă una mesajul tău când mai are alte 100 de la alte ple ( scuza mi expresia). Asa, în viata reala sunteți doar voi 2, o poți analiza, asculta vocea, intonația si informația se transmite mult mai repede. Adică multe după ce le dai mesaj îți răspund după 10 minute, le dai alt mesaj după iar mai trebuie sa aștepți 10 minute pentru un de,, haha ce tare ". În viata reala îți răspunde instant.

Un sfat foarte important, nu îți pierde timpul cu persoanele leneșe ( pentru ca da, am ajuns în punctul în care ne este lene sa deschidem și gura), plicsitoare, fără chef de viata, fitoase sau timide. Bafta!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

1 persoana ca prieten ajunge in loc de multi inutili

| AlexValentinn a răspuns:

Intr-adevar, cu cat cresti mai mult in varsta cu atat legi mai greu prietenii si asta deoarece esti mai selectiv. Nu iti fa probleme, incearca sa fii mai sociabila, de exemplu cand ai ocazia sa iesi cu cineva nu ezita pentru ca trebuie sa exersezi si vorbitu. daca ei/ele nu vin cu initiativa invita-i tu la un suc / o cafea. Si o regula foarte foarte importanta: nu incerca sa legi fortat prietenii cu persoane toxice pentru ca o sa regreti. Persoanele toxice iti vei da seama singura care sunt, nu trebuie sa te chinui. Acum depinde si daca mai pastrezi legatura cu vechi prieteni sau nu... daca ai luat-o de la 0 numai la un loc de munca sau facultate iti vei lega prietenii sau daca ai deja prieteni cu care mai iesi vei cunoaste prietenii lor. Nu te stresa prea mult pentru asta, toate vor veni de la sine si nu incerca sa faci lucrurile fortat ca vei regreta.