Ceva ce sa iti permita sa dansezi, daca ai o rochie mai scurta in fata si mai lunguta in spate e bestiala (my opinion)... cat despre machiere, eu nu te pot ajuta
Neee. mai bine o rochie scurta care are trena daca chiar vrei lunga.
Si la machiaj cu culoarea care se potriveste cu rochia, dar sa nu pui foarte mult... sa fie mai inchis
Ideea e ca nu trebuie sa iesi in evidenta prin machiaj, cum zice Style mai sus. Trebuie sa iesi in evidenta prin alte lucruri.
Revenind la subiect, te sfatuiesc sa-ti iei o rochie care sa-ti permita sa te misti "in voie" (atunci cand o sa dansezi) si un machiaj care sa se potriveasca cu culoarea rochiei, si sa nu fie exagerat de mult.
Rochie lunga nu stiu daca ar merge, daca te trezesti ca o sa fii numai tu in rochie lunga? Cred ca te-ai simti cam "nasol".
Mai e pana la banchet, dar iti spun de acum, distractie placuta!
Mai multe sfaturi despre cum sa te imbraci si sa te machiezi in seara banchetului tau gasesti si pe http://www.styleandthecity.ro/tag/rochii-2012. Vezi acolo ce tip de rochie ti s-ar potrivi, iar in functie de aceasta ti se recomanda machiajul care te ajuta sa iesi cel mai bine in evidenta.
Petrecere frumoasa!
painkilleeer întreabă:
Scumpiiiika întreabă: