| NUUSTIU a întrebat:

Cum ma bag in seama...sau cum sa incep o discutie cu un baiat?

Răspuns Câştigător
| Username6 a răspuns:

Nu imi spune ca esti timida? pai daca baiatul cu, care(scuze cacofoniabig grin)vrei sa intri in vorba mai e cu cineva, asculta si tu despre ce vorbesc si intervi in discutie adaugand ceva...sau pur si simplu te duci la el, il intrebi ce mai face, chesti de genul asta.nu trebuie sa fi timida pentru ca atunci iti e mai greu, dar daca ai incredere in tine nu vad nici o problemahappy

4 răspunsuri:
| CudiDaKid a răspuns:

Mergi la el si ii spui:"Vreau sa ma bag in seama" rolling on the floorrolling on the floor

| Maxinan a răspuns:

Simplu afla ce ii place si discuta lucruri in legatura cu asta, asta mi-ar place mie. ex: in general baietilor le place fotbalul big grin incepe cu asta laughing sau nu stiu gasesti u ceva

| geo_9931 a răspuns:

E simpluu foarte simplu happy ia-l in vorba si inttreabal daca are fata suparata il intrebi dc e suparat si chesti de astea sau il intrebi cum il cheama cati ani are si daca vrea sa fiti prieteni doiamne tu chiar nu sti nicrolling on the floor)))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la el si ii faci un compliment legat de aspectu fizic in general asta le place baietilorwinking