| aleeQQ a întrebat:

Cum ma maturizez? ce trebuie sa fac? cum trebuie sa ma comport? pls dati-mi raspuns...

Răspuns Câştigător
| ioana_5009 a răspuns:

Fiecare se maturizeaza la timpul lui... nu trebuie sa fi stresata din cauza asta
nu ai cum sa zici "gata de maine sunt mai matura" trebuie sa te comporti cum simti
daca cineva te-a facut imatura poate chiam acea persoana era asa... nu trebuie sa pui la suflet tot ce auzi

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Asa cum spune @gabitza, de ce te grabesti sa imbatranesti? Va veni inevitabil si perioada aia! Mai bine mai copilareste.Asta daca ai varsta de copil. Daca esti adulta atunci ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a face sau a spune ceva.

| ZeroBarat1 a răspuns:

Sa descoperi cat mai multe, sa gandesti ceea ce faci happy, bye

| gabitza_6878 a răspuns:

Vrei neaparat sa te maturizezi?
eu una chiar nu ma grabesc... n-are rost laughing
degeaba incerci
maturizarea se face de la sine, cand e momentul potrivitbig grin

| alina21 a răspuns:

Ceau. timpu le rezolva pe toate fi tu insusi,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa te maturizezi? asta vine de la sine, si nu stiu de ce te-ai grabi, copilaria este frumoasa.pentru a te maturiza trebuie sa gandesti inainte sa faci, sa nu te mai uiti la desene animate, sa nu te mai joci in parc pe hutule, topogan, la nisip, e greu sa te maturizezi daca nu a venit timpul, si mai e ceva trebuie sa faci curat in casa si sa devi responsabila.eu nu ma grabesc de loc; mie imi place foarte mult copilarie.happydar vine vorba tu faci ce vrei...winking