| cryysa a întrebat:

Cum ma pot despartii de un baiat pe care il iubesc?

Răspuns Câştigător
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun. Am trecut printr-o situatie asemanatoare.Il iubeam foarte mult, dar era destul de distant si nu mai puteam sa suport situatia.Intr-un final acesta a vrut "o pauza" care la un baiat e clar despartire definitiva.Mi s-a intamplat in decembrie ( cu cateva zile dupa ce tu ai postat intrebarea). I-am dat libertatea chiar daca stiam ca inca tin la el,timp de o saptamana-doua am suferit, dar mi-a trecut, desi chiar si in momentul de fata ma mai gandesc la el din cand in cand.O sa treaca.
A trecut o luna de atunci.Deci tu ce ai facut? happy

4 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Pai daca il iubesti, de ce doresti sa te desparti de el? Scuze ca iti raspund cu o alta intrebare. Dar altfel nu am cum sa inteleg si sa te ajut.

| cryysa explică:

Paii in ultima vreme ne cam ignoram si de asta nu stiu ce sa fac

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns (pentru cryysa):

Nu stiu ce sa iti spun. Am trecut printr-o situatie asemanatoare.Il iubeam foarte mult, dar era destul de distant si nu mai puteam sa suport situatia.Intr-un final acesta a vrut "o pauza" care la un baiat e clar despartire definitiva.Mi s-a intamplat in decembrie ( cu cateva zile dupa ce tu ai postat intrebarea). I-am dat libertatea chiar daca stiam ca inca tin la el,timp de o saptamana-doua am suferit, dar mi-a trecut, desi chiar si in momentul de fata ma mai gandesc la el din cand in cand.O sa treaca.
A trecut o luna de atunci.Deci tu ce ai facut? happy

| cryysa explică:

Paii m-am despartit de el acum 2 saptamani in urma...j nu pot spune ca l-am uitat mreucand il vad imi amintesc de ce a fost e greucrying

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns (pentru cryysa):

Va mai fi o perioada asa.Dar toate trec, urmeaza altul si altul...si nu va fi prima si nici ultima oara cand o sa treci prin asta.Incearca sa privesti cu nepasare trecutul, poate chiar sa il lasi deoparte, caci aduce numai amagiri.Prezentul si clipa sunt cele mai importante lucruri care nu trebuie uitate nici o secunda din cauza melancoliei. Ok, ce a fost frumos A FOST, ce a fost urat la fel.Dar gandeste-te mai mult la ce e acum si ce ar putea sa mai fie. big grin
O seara buna! kiss