Si eu ma simt de multe ori de parca nu as avea un scop. Solutia la mine a fost sa vorbesc cu oamenii, sa ies in lume, sa imi fac prieteni la scoala. Recomand sa incerci!
Asa am patit si eu, incearca sa faci lucruri care iti plac, in timp ce faci teme poti asculta muzica, mai stai pe telefon, iesi cu prieteni(sau colegi cu oricine nu conteaza) poti si singura s incearca sa te pui pe primul loc, apuca te de sala gandeste te ca tu daca nu faci nimic nu te poti schimba, daca vrei sfaturi uitate pe Youtube la Thewizardliz, de sfaturi destul de ok, si simti ca nu te schimbi du te la pshiolog(al scolii, liceului sau a unui spital) si explica ce simti si poate iti da tratament. sper ca te am ajutat si sa mi dai update uri cu ce s-a mai intamplat
Daca stai si privesti la pereti e de asteptat ca trenul gandurilor sa deraieze maxim.Iesi afara cat inca mai este cald si fa activitati de care sa te bucuri, lucreaza la constientizarea momentului in care te afli acum, adica la prezent. Poti lua considerare chiar si meditatia. Apoi, la psiholog nu ai de gand sa mergi? Nu se rezolva absolut nimic daca tot scrii aici pe TPU fara sa actionezi.
Încearcă să lucrezi la stima ta de sine și apoi lucrurile se vor mai liniști.