| AL3XandraAnndreutza a întrebat:

Cum ma pot transforma intr-un vampir?(fara a fi muscata de unul)
dau funda!
Please, imi trebuie pentru o sceneta regizata de mine, o sa vina aproape toata scoala, toti profesorii sa vada, si ajutorul vostru va fi bine primitwinking

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Buna.
din pacate orice in afara de muscatura ar parea fals.
ati putea sa umpleti niste pungulite cu bulion (sau alt suc-mai solid) si sa le sparga pe gatul personajului.actorii sa acopere,sa nu vada publicul.
ar putea sa faca un fel de stea (ca in filme) din ceva praf,actorul lesinat (care trebuie sa se transforme)sa fie pus in mijloc,apoi vampirul sa zica ceva cuvinte aiurea, apoi ala din interiorul stelei sa tipe si sa se trezeasca cu colti.(si poate pune cand sta intins pe jos, trebuie sa gasesti la magazin din aia din plastic)

5 răspunsuri:
| AL3XandraAnndreutza explică:

Bai nu-i vorba de Edward, sa nu interpretati gresit.Eu chiar vorbesc serios.In actul III un personaj trebuie sa se transforme in vampir nu stiu,altfel decat prin a fi muscat.Pot fi raspunsuri cu vraji (chestii de-astea din popor), ca le prelucrez, nu-i problema.

| Ddenise211 a răspuns:

Du-te mah si te pi*h* ca esti galbenalaughing.de asta iti arde tie? Ia suna-l pe Robert Pattinson tongue

| DeeDee_1845 a răspuns:

Jeez...Where's Edward when you need him?(-_-")tonguelaughing)

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Incearca sa inventezi niste vraji? sau sa moara si sa il blesteme cineva ca sa nu aiba somn de veci si va deveni vampir.de ex.

| princessofvampire a răspuns:

Eu sunt love struck