| Angelofdemon a întrebat:

Cum mergeti mai departe dupa o despartire?

5 răspunsuri:
| xtembix a răspuns:

Cu greu. Incerc sa-mi gasesc o ocupatie, sa ies, sa nu stau intr-un loc pentru ca atunci ma voi gandi numai la el. Cunosc lume noua, imi petrec timpul cu prietenii mei, radem, glumim ca sa treaca supararea. De obicei dupa o despartire, incerc sa-mi imaginez lucruri urate despre persoana cu care am fost ca sa nu-mi mai placa de ea laughing) Nu e un exemplu bun, dar da roade straight face

| NoNameexd a răspuns:

Nu este ușor să treci mai departe foarte repede, dar cu timpul te obisnuiești și te gândești că n-are rost să-ți pierzi timpul cu cineva care nu dă 2 bani pe tine,sau depinde de situație,ieși iar cu prietenii peste tot,râdeți,glumiți,ieșiți la suc,la club,oriunde,plimbare,etc. Poți să-ți mai ocupi timpul și cu altceva,poți face cunoștiință cu persoane noi, poți citi o carte ți-ai dorit demult s-o citești, sau poți să te angajezi undeva, cunoști persoane noi, ești mereu ocupată și nu te mai gândești acolo. Sper că te-am ajutat.Totul depinde și de vârsta care-o ai.Baftă!

| Anelym a răspuns:

Pai incepe din nou sa iesi cu prietenii la sucuri, la piscina, iesiri in familie, nu sta in casa, sau daca stai uitate la filme gen comedie poarta conversatii pe facebook cu prietenii..mergi si tu in vacanta..sa uiti de toti si de toate, distreaza-te ca uiti! :*

| Angelofdemon explică (pentru Anelym):

Si.daca nu am prieteni. ce-as putea face..altceva care nu depinde de prieteni?

| Anelym a răspuns (pentru Angelofdemon):

Pai esti in relatii bune cu familia? big grin Daca nu incearca si tu sa te bagi in seama pe facebook dar nu cu orisicine fii mai prietenoasa..Sau iesi de ce nu cu colegii big grin.