Te inteleg perfect. La fel e si pentru mine, dar uneori mai ies cu fetele la o plimbare, la un suc, la un concert, la karaoke, mai plec intr-o excursie cu cei de la biserica, cant la chitara, am un prieten care organizeaza adesea petreceri la el acasa si merg acolo, stau pe facebook, incerc sa slabesc. Sper ca te-am ajutat!
Nasol... apuca-te sa faci ceva, trebuie sa ai tu un vis ascuns. Poate vrei sa canti mai bine, sa gatesti mai bine, sa slabesti, sa devii cunoscut pe net, sa scrii o carte, sa-ti gasesti fata visurilor tale. Cauta-ti un ideal sa-i zic asa de vacanta si tine-te de el. Si eu sunt intr-un oras mic si plictiseala se instaleaza zilnic, depinde de tine cum faci ca vacanta sa fie una de neuitat.
Poti face videobloguri. Cauta pe youtube. Din punctul meu de vedere nu exista persoane afone. Doar ca nu sunt la fel de bine pregatite muzical ca altii care s-au nascut talentati. Si eu eram oarecum afona, dar am perseverat si pe partea instrumentala si pe cea vocala, iar acum cant foarte bine. Am facut oameni sa planga cu vocea mea, adica cu cantecul.
Nu ti-ai descoperit talentul. Atat. Dar nu insemna ca nu ai talent. Eu m-am indragostit de cantatul la chitara dupa ce am vazut asta la fostul meu iubit. Cauta pana vei gasi ceva ce sa faci. Colectioneaza ceva, lasa-ti unghiile mari, parul lung, tunde-te, ai ce sa faci.