"Vreau un răspuns cat mai pe subiect și cat mai coincis" E bine ca vrei raspuns concis cand intrebarea a fost foarte vaga si ambigua. Lumea vede in general doar partea rea a lucrurilor pentru ca a obosit sa spere la minuni si sa le lupte cu morile de vant. Asta e valabil indiferent ca vorbim despre oameni care se lupta cu institutiile statului, cu saracia, cu mentalitatea invechita a celorlalti, cu relatiile inter-umane sau cu sistemul in sine.
Nu mi se pare deloc o întrebare vagă, scrie sus exact din ce perspectivă vreau, adică nu vreau o părere extrem de subiectivă… vreau un răspuns gândit în zona asta ) nu unul superficial
Ok, bafta la raspunsuri concise si obiective pentru intrebarea ta care nu ti se pare vaga. "Dacă înțelegeți la ce mă refer, nu prea știu cum să explic".
Am spus terapie, adica psihoterapeut, nu psihiatru, sper ca stii diferenta. Nu exista lucruri sa nu fie in,, zona aceea''. Te duci la psihoterapeut pentru absolut orice.
Ai intrebat,, Cum mi-aș putea schimba perspectiva asupra vieții'' Acesta este singurul raspuns. Din copilarie ai anumite credinte si limitari despre viata, iar pe parcursul anilor, acestea sunt inradacinate, cum ai putea sa iti schimbi perspectiva vietii daca tu ai crezut in anumite lucruri zeci de ani de zile? Este imposibil. Necesita foarte multa munca.