Draga mea, sa te omori ar fi cel mai rau lucr pe care l-ai putea face.Stiu cum te simti.Dar daca incerci sa te omori, in ultimele clipe de viata, iti va parea rau.
Dap esti Crazyyy dar draga mea daca te omori ce va fi diferit doar un lucru o sa stai intr-un sichriu sub pamant o sa ai timp si pentru asta mai tarziu cand o sai vreo 90 de ani dar nu acum
Pf...stiu EXACT sentimentu.
L-am avut si eu de vreo 3 ori. Chiar odata ma si rugam sa mor...
Da` mai bine nu
Draga mea, nu are niciun rost sa-ti iei viata! Exista in ea atat lucruri oribile, cat si frumoase.Eu sunt foarte timida,nu am niciun prieten,nu ma integrez printre colegi, nu-mi place liceul la care sunt, mama e in Italia...si eu am ganduri ca ale tale, dar ma gandesc ca se va rezolva la un moment dat.
Ai grija de tine!
Vai,draga mea,esti bolnava si nu mai poti? Dar copii care au cancer,sau tumori pe creier,incat trebuie sa stea non-stop pe morfina,sa nu simta durerea,ei cum rezista? Dar copii fara picioare,ori fara maini,care nici nu pot merge la toaleta singuri,ei cum rezista? Vrei sa ajungi ceva in viata? Daca esti prea lasa sa traiesti, cum mai speri sa ajungi ceva in viata? Daca de pe acum vrei sa renunti, apoi sa nu te astepti sa ajungi ceva.Esti prea timida? Si cine te obliga sa fii asa? Lumea? Parintii? Nu! Tu, si tu numai.Iti este frica ca ceilalti o sa-si bata joc de tine? O sa-si bata joc si daca esti vedeta scolii, o sa-si bata joc si daca esti mai buna decat ei, si daca esti mai slaba decat ei.O sa-si bata joc oricum.Te vor musca oricum.Singura solutie este sa musti si tu inapoi.Te-a jignit cineva? Da-i injuratura inapoi, inzecita.Te-a lovit cineva pe nedrept? Rupe-i acea mana cu care te-a atins.Iti este frica sa vorbesti in multime? Mai bine spui o prostie, decat sa ramai in anonimat.Gloria e trecatoare, dar anonimatul vesnic.Si daca ai spus o prostie, razi si tu de ea.Esti prea timida...pffff...E cea mai penibila scuza pe care o aud de la oameni.Viata ta nu are rost? Nu primesti tu rostul, ci tu ti-l construiesti.Stabileste-ti valori morale,idealuri,scopuri, si fa tot ce poti sa le atingi. Vreau sa ajung ofiter de politie, sa sterg pe jos cu toti infractorii ratati.Si pentru asta ma pregatesc. Vreau sa lupt pentru poporul meu, sa distrug pe toti cei care incerca sa ne faca rau.Pentru asta ma educ, ma instruiesc, ma pregatesc.Chestii de genul.Tu iti alegi, tu iti faci rostul in viata.Nu te astepta ca ceilalti sa fie buni cu tine.Insa nu trebuie sa suferi din cauza asta. Dimpotriva,precum vulturul se foloseste de vijeliile furtunii, pentru a plana deasupra ei, si tu trebuie sa devii mai puternica din rautatea celorlalti.Asa inveti cum e societatea,inveti sa cunosti oamenii,le inveti slabiciunile,inveti sa distingi raul de bine,inveti sa vezi ce trebuie sa urasti,si ce trebuie sa iubesti. Daca ei sunt rai cu tine, asta nu inseamna ca trebuie sa la faci si tu rau, inapoi.Numai inrautatesti situatia.Singura cale de a face rau lumii acesteia, este sa fii dreapta, si sa aplici dreptatea.Sa aplici cinstea.Acestea sunt lucrurile de care oamenii se tem cel mai mult:de dreptate, de cinste, de valori morale.Eu asa fac:sunt cat se poate de drept,cat se poate de prevazator,cinstit la extrem,nesimtit la batjocurile celorlalti, fiindca stiu ca va veni clipa in care le voi plati totul inzecit, inmiit.Nimic nu face mai mult rau oamenilor ce sunt rai cu tine, decat dreptatea.De aceea,iti spun,din experienta propie,nu ai de ce sa fii timida.
Sa nu uitam,din moment ce ai calculator, si internet, inseamna ca o duci mai bine decat majoritatea copiilor de pe pamant.Gandeste-te la toti acei copii,care nu au ce manca,dorm pe strazi,se uita cu invidie si cu ura la copii care au incaltari in picioare,care mananca un covrig, care au bani de buzunar, etc.Sunt copii care nu au vazut un calculator in viata lor,care nu stiu ce inseamna sa ai parinti, care nu stiu cum e adormi in caldura iarna, ori sa stai la racoare vara.Care trebuie sa munceasca si cand sunt 40 de grade afara, si cand sunt minus 25.Care trebuie sa-si ingrijeasca fratii ori parintii handicapati,care mananca bataie in fiecare zi,copii carora li se taie mebre,ori li se scot ochii,pentru a aduce mai multi bani la cersit,copii care sunt atat de slabi,incat si pielea fundului li se aduna in pliuri,ca un evantai. Uite un rost,care ar trebui sa fie valabil pentru toata lumea:sa nu mai existe astfel de situatii pentru copii, sa-i ajutam pe aceia cum putem, si sa distrugem pe aceia care ii aduc in aceste situatii.Si nu te ingrijora daca nu poti misca muntii,nimeni nu ti-a cerut sa schimbi lumea, insa daca poti tine o floare in viata, este de ajuns.Fiindca floarea aceea se va inmulti,si va da nastere altor flori, daca ma intelegi.
Banuiesc ca nu esti crestina, din moment ce te gandesti la sinucidere.Incerca sa devii crestina.Eu asa am reusit.Nu trebuie sa fi fanatica, nu iti este cerut asta.Invata sa fii crestina, si vei reusi, crede-ma.Insa sa fii ortodoxa, nu cumva sa te iei dupa sectele acelea de alienati mintal.Deci,concluzia, nu trebuie sa te gandesti la asa ceva.Se putea si mai rau, exista si mai rau, se rezista si la mai rau.Si eu,cand eram mic,eram bolnavicios, eram slab, eram batut fiindca eram mai slab.Nici nu aveam curaj sa ies la tabla.Si nici acum, din punct de vedere financiar, nu o duc bine.Insa mi-am revenit.Am inceput sa mananc sanatos, sa ma educ despre ce e sanatos, si ce nu.Am renuntat total la dulciori, sau supermarket.Am inceput sa fac exercitii fizice de la 13 ani,si astazi sunt cel mai puternic din clasa mea,si printre cei mai puternici din scoala(printre cei de varsta mea).Am inceput sa citesc carti, cat mai multe, si asa am ajuns printre cei mai educati dintre cie pe care i-am vazut la viata mea.Am ajuns sa fiu deasupra celorlalti.Am devenit mai crestin,mai aproape de Dumnezeu,si astfel, am ajuns sa disting raul de bine, am ajuns sa cunosc cum trebuie sa lupt impotriva lumii.Fiindca m-am auto-educat, am ajun sa fiu un bun vorbitor, si am ajunsa ca cunosc mult mai multe lucruri decat ceilalti de varsta mea.Astfel am scapat de timiditate,si am ajuns chiar sa fiu in clubul de dezbateri a scolii mele, sa vorbesc in fata a zeci, si sute de elevi.Citesc site0uri pecum saccsiv.wordpress.com,gandeste.org,si multe altele, astfel ca am ajuns sa inteleg lumea de astazi mai bine decat majoritatea adultilor.Se poate, eu sunt o dovada.Si tu poti, fii si tu o dovada.
Eu ma gandesc la asa ceva pentru ca, nu am parintii, mereu cand am fost mica am inventat tot felul, am facut orice ca mama sa ma vada k o iubesc si sa se inpace cu tata, dar nu cu cat am ajuns mai mare am vazut k mama nu ma iubeste deloc si ca e satanica cu vraji si din astea, cu tampeni care ma creste sa ajung ceva si sa ia ia totul, si tata un betiv careia nu-i pasa de mine, mam crescut singura, si am stat numai cu bunicii, iar bunikamea a murit recent de cancer si bunicu acum un an de alzaimer, eu cu mama nu vreau sa stau ca e NEBUNA! si in plus m-am dus sa-mi fac niste analize ca tot ma simteam rau si am CANCER, deci mai bine decat sa ma chinui cu leacul ala mor, eventual doar daca iau leacul scap simi schimb identitatea >.>
theStar întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă:
Alexhan întreabă:
mary716263 întreabă: