| Alice001 a întrebat:

Cum ne pregatim pentru sarbatorile de iarna? Scrieti-mi toate ideile! Funda! CAT MAI MULTE!

1 răspuns:
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.In primul rand,cea mai importanta este pregatirea spirituala:trebuie sa incercam sa fim mai buni unii cu altii,sa iertam,sa uitam si sa fim mai ingaduitori.Iar oamenii credinciosi,crestinii adevarati,tin post si merg la biserica pentru a astepta Craciunul cu sufletul curat.
Apoi, urmeaza pregatirea materiala:pentru a ne pregati pentru sarbatorile de iarna, trebuie sa punem decoratiuni prin casa, cum ar fi:o coroana din frunze de brad impodobita cu globuri, panglici..tot ce iti doresti, dar sa aiba legatura cu Craciunul. Daca stai la curte, poti sa iti pui luminite pe afara, ca sa fie frumos.Eu de exemplu am in curte cativa brazi mici pe care i-am impodobit cu luminite speciale pentru exterior.
Poti sa pui pe pereti abtibilde speciale cu Mos Craciun, tablori(pot fi facute chiar din plastic) cu zapada, Mos Craciun..Sunt atatea idei incat nu le pot enumera pe toate!
Iti recomand sa iti decorezi asa cum simti tu nevoia, nu trebuie sa te iei neaparat dupa ce am spus eu.Frumos ar fi insa sa iti decorezi prin casa si cu o saptamana inainte de Craciun sa tii post si sa mergi la spovedit si impartasit.
O seara placuta! :*

Întrebări similare