| ImHappyRightNowxoxo a întrebat:

Cum o conving pe maica measa mi ia un iPhone? Ea zice ca n am nevoie de un telefon ultraperfomant-dar eu totusi il vreau. Precizez ca nu suntem saraci.
Dau funda pentru cea mai buna metoda!

3 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Da...asa sunt parintii cand vine vorba de unele mofturi alle copiilorhappy si inteleg si ca il vreihappypentru.ca si eu pana la o anumita varsta imi doream lucruri care de fapt nu erau asa importante cum mi se pareau mie.Poi eu zic sa i spui mamei tale ca e singurul lucru ce ti-l doresti si daca o sa ti-l ia o sa o ajuti la toate treburile, o sa iei doar note bune,,, si de asteahappyin cele din urma o sa rada de promisiunile tale si ti-l va lua:0 eu asa procedam mereuhappy

| Florisa a răspuns:

Trebuie sa-i demonstrezi ca-l meriti. ajutand-o la orice. timp de cateva saptamani.iar daca nu merge cu ea incerca cu tatal tau.ca sunt mai usor de pacalit.big grin

| ThePunisher a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca traim vremuri dificile. Ce daca nu sunteti saraci? Banii nu cresc in copac, parintii tai probabil ca muncesc pentru bani ca sa aiba ce sa iti puna pe masa, ca sa aiba cu ce sa iti ia haine, rechizite scolare, etc. Pentru tine iPhone-ul va fi ca o jucarie de care te vei plictisi repede. Trebuie sa inveti ca banii se castiga cu truda, nu totul ti se cuvine. Probabil ca o sa ma injuri acum pentru ce ti-am spus, dar sper sa iti dai seama intr-o zi ca e spre binele tau sa intelegi ca banii nu sunt facuti ca sa ii arunci pe orice moft.