Pai nu stiu ce sa zic...am auzit ca in vama nu e de glumit dar in fine uite ce cred ca ar trebui sa le zici: mama este profa mea preferata si este foooooarte detreaba. nu poti judeca un om dupa infatisare.se mai duc o prieteni mei si ar fi naspa sa raman numai eu acasa.
PONT SUPLIMENTAR: daca nu tine cheama profa sa vb cu parintii tai, sau sa mergeti voi sa vorbiti cu profa(asta sigur o sa mearga) SUCCES :*
fundita PLSS:****
Explica-i ca nu are de ce sa isi faca griji, nu mergi singura, mergi cu o profesoara si cu colegii tai. dar oricum.cati ani ai, ca sa mergi in Vama?
Si eu vreau sa o fac pe mama sa inteleaga multe lucruri.doar 1% intelege...nu prea ai ce sa faci.decat daca vei cadea in genunchi cu lacrimi amare si sa cazi intr-o boala oribila care care consta in urmatoarele medicamente:
- parintii tai sa faca tot ce zici tu
- sa primesti cati bani vrei
- sa nu faci injectii niciodata in viata ta
- sa faci ce vrei!
BAFTA! (stiu ca nu e rasp bun )
dar s-ar putea sa mearga daca te rogi mai mult de ei :
Ii explici ca nu stiu a facut multe pentru tine...Si in caz de raspunsul este tot negativ. de apuci de PLANS...pam-pam..Asa rezolv eu orice. Depinde daca ai invatat bine ii spui ca te-ai straduit sa inveti bine. Nu stiu. Poate va merge.
Mytza_6160 întreabă: