Depinde de baiat.
De mine ai scapa printr-o discutie.
Nici dupa cateva faze prin care mi-ai demonstra ca nu-ti pasa de mine n-as mai umbla dupa tine, dar tot ne-am intalni... Mai neplacut, daca ai fost prea egoista
Dar din pacate vad ca sunt multi disperati care nu vor sa accepte o despartire, si se tin de fete cu miloaga pentru noi sanse... De aia nu cred ca poti scapa
Draga mea, daca e un baiat insistent, nu vei scapa niciodata de el! Vorba aceea:,, mai scapa omul de râie, dar de X nu".
Daca e un tip pe care nu vrei sa il ranesti, evita-l cand te saluta, cand iti trimite mesaj etc. Poti chiar sa iesi cu un baiat despre care sa creada ca e iubitul tau, poate asa se resemneaza si te lasa in pace.
Daca e insistent, e mai greu...depinde si de cat de mult vrea sa fie in preajma ta. Pur si simplu, spune-i sa te lase in pace, ca nu il vrei in preajma ta, ca nu are loc in viata ta...in fine, fii mai dura
Muuuulta bafta!
E foarte simplu. Trebuie sa ddiscutati sincer si la subiect. Ii poti spune direct ca nu mai simti nimic pentru el sau pur si simplu te plictiseste si e momentul sa luati o pauza.aca e mai bine in pauza Ramaneti asa daca nu. Inpacativa. Incercati sa fiti sinceri unu fata de celalalt si deschisi.
Cel mai inteligent raspuns B|
Anuntati parinti sau politia... Te vei simti p[rotejata. Iar el nu cred ca va mai avea tupeu sa te bage in seama. Poate pare penibil. Dar asta.i parerea mea. FUNDA?