| EraMea a întrebat:

Cum o invoc pe bloody mary?

Răspuns Câştigător
| AlexyLuvvU a răspuns:

Se spune ca trebuie sa stai in fata oglinzii si sa-ti piepteni parul si sa strigi de 3 ori numele ei.Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca
O alta versiune ar fi ca iti apare in oglinda daca ii rostesti numele de 3 ori intr-o oglinda intr-o camera intunecata cu 3 lumanari aprinse. O alta legenda spune ca daca ii rostesti numele de 3 sau de mai multe ori intr-o oglinda ea va aparea in spatele tau si te va ucide intr-un mod violent, cum ar fi: taierea fetei, scosul ochilor sau te va lua cu ea in oglinda. Un ritual mai zice ca daca la 12 noaptea ii rostesti numele de 12 ori in fata unei oglinzi aceasta va aparea si iti va arata viitorul cu copii si familie. Opoveste mai spune ca fetele tinere trebuie sa urce scarile cu spatele intr-o casa veche tinand in mana dreapta o lumanare si in mana stanga o oglinda si sa spuna Bloody Mary. In spatele tau in oglinda iti va aparea viitorul sot sau in cazul rau craniul mortii care iti spune ca vei muri inainte sa te casatoresti.
Dar daca vrei sa stii adevarul, aceasta nu exista.Am incercat mai demult sa o invoc, in felurile de mai sus ...niciodata nu a mers (ce dezamagire, nu?hee hee)

7 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Da-i un telefon.
Numarul ei este 112

| Lucinca a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci

de duci la baie te pui pe veceu si tragi apa

| EraMea explică:

A,si inca ceva, stiti legende cu ea?

| Gandhi a răspuns:

Ba ati innebunit toti cu bloody mary?

| Alexa412 a răspuns:

Pui 3 lumanari la oglinda si trebuie sa spui de trei ori Bloody Mary si va aparea in oglinda si te va ucide (iti sugerez sa nu incerci!)ca poate sa fie adevarat eu nu cred in Bloody Mary!

| alexjuly a răspuns (pentru Alexa412):

Da ma si uita-te pe geam, o sa il vezi pe mos craciun care iti face cu mana.Bai frate astea-s aberatii.Incearca sa vezi ca nu exista

| Alexa412 a răspuns:

Alexjuly mai taci!

Întrebări similare