| BackAgainToTPU a întrebat:

Cum o pot convinge pe mama sa ma lase sa merg afara singura, fara ea, doar cu prietenii?
Si mai e o intrebare: vreau sa termine cu statul in camera mea la televizor! Nu pot asculta muzica ca se uita ea, si nu pot nici eu sa ma uit, pentru ca ea are seriale tampite, in genul "Tanar si Nelinistit" phbbbbt
Si mereu ma intreaba cu cine vorbesc pe mess, daca vede o poza cu cineva, zice cine este acela, desi este doar o reclama!
Plus ca nu ma lasa sa stau mai mult de 10:30 noaptea, ca vrea ea sa se culce!
M-am saturat! Dau fundita la cine ma poate ajuta!

4 răspunsuri:
| Ballet a răspuns:

Spune-i ce te deranjeaza.happy sigur o sa inteleaga

| niko a răspuns:

Probabil nu ai mai mult de 13 anihappy dar si asa mama ta exagereazastraight face chiar foarte mult happy
Si mama m. a controlat dar nici in halul asta oricumk nu ai ce sa faci decat sa vb cu ea adica s aii spui sa te lase afara cu prietenii ca nu o sa patesti nimic, s.au sa nu mai vina dupa tinehappy
Si spune-i si tu sa se duca in alta camera sa se uite la tv sau macar sa nu te mai vericife atata:*
Sper ca te.am sjutat macar putin:*
P'pa

| SlowLikeSnow a răspuns:

13 ani nu ai nici pe departe maxim 12 ar trebui sa te obisnuiesti ca sunt si mame disperate

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Discuta intr-o zi cu ea...propuneti intr-o zi sa fii calma si sa nu te enervezi cand face aceste lucruri., si sa vorbesti cu mama ta serios despre asta. daca ai trecut de 10 ani ceea ce sigur s-a intamplat numai e firesc asa ceva.aratai lista ta de mess daca tot o framanta. si arata-i ca poate avea incredere in tine.nu va luati la bataie in timp ce discutati.mai ales tu,, fii calma si spune ce anume te deranjeaza si lamuresteo cu tot ce vrea ea. fii calma si va vedea ca vrei cu adevarat o schimbare si ca ai crescut