"Stii...eu...vreu sa fiu singura"
Sau clasicul:"Esti prea bun pentru mine, nu ma meriti"
Era mai frumos daca ne intrebai si pe noi, baietii. Eu cand m-am despartit de o fata i-am spus sincer si deschis neajunsurile relatiei noastre si de ce nu cred ca o sa mearga.
1."nu ne potrivim"
2."nu avem niciun punct comun"
3."te`ai schimbat si nu imi place"
4."esti prea sufocant"
si multe alte chestii
Murdari. Le dau papucii murdari, şi le spun că, atunci când le este dor de mine, să-i miroasă, şi le va trece dorul. Nemetaforizat, le spun că ceea ce au de oferit, nu mă mai interesează. Ele mă trimit în iad pentru. relaxare, şi rămânem duşmani apropiaţi.
Nu trebuie sa ai un discurs impresionant ci doar sa fii sincera si directa.Nu are sens sa fii vulgara sau sa exagerezi, ii spui simplu"Vreau sa ne despartim deoarece...".
Daca ai tinut catusi de putin la el, spune'i adevarul. De ce vrei tu de fapt sa te desparti de el. cred ca merita macar atat. ai grija. pup.
"nu mai vreau pentru ca mi-am dat seama ca nu ne potrivim" scurt si la obiect, daca are vreo nelamurire ma suna el in urmatoarele zile
Ahh da cate metode., dar nu prea pot sa ma despart de cineva pe care il iubesc prin micile trucuri asa ca ii zic direct, dar revista bravo are niste ideei care sunt m'ai mult sau nu eficiente. Am incercat cateva pe baietii care nu ma lasau in pace.
Deci:
1)De vacanta
Daca v-aticunoscut la mare sau la munte si locuitiin orase diferte, se simplifica situatia.
"Draga, eu u cred in relatii la distata...Hai sa ramanem amici, vrei?"
S-ar putea sa se fi gandit la acelasi lucru.
Locuiti in acelasi oras deci ai toate sansele sa te gaseasca exact cand te astepti mai putin.
"M-am simtit miunat cu tine, dar cred ca ar fi mai bine sa punem punct si sa ne amintim cu placere clipele frumoase."
Scurt si la obiect.
2)Clasic
Nu, e vb de o relatie de vacanta, dar tot vrei sa-i pui capat.
Ia-ti inima i dinti si...
"Draga, incep un an foarte solicitat, si nu cred ca voi avea timp pentru iesit in oras. In plus vreau sa ma concentrez pe matematica. Tin la tine, dar o relatie mi-ar distrage atentia de la studiu." Nu te va crede dar te va ura vesnic.
"Tin la tine, dar nu te voi iubi niciodata." Sinceritatea unei asemenea fraze nu va lasa loc de intoarcere.
3)Manta de vreme rece
"Ah, nu pot iesi azi in oras cu tine, am promis ca ies cu colegii...Maine? Mmm, nu stiu, sa vedem..."
E varianta cea mai simpla dar si cea mai obositoare.
4) In public
" Azi ies in club cu colegii, n-ai vrea sa vi si tu? Ne vedem acolo, da? "
Asigura-te ca atunci cand soseste te gaseste dansand cu altcineva.
Arunca-i un peste umar si apoi prefa-te ca ai uitat complet de prezenta lui.
5)Teatral
Vorbeste cu cea mai buna prietena sa-i faca ochi dulci si sa filtreze toata seara cu el.
"Uite cu cine te-ai gasit sa ma inseli! Nu vreau sa te mai vad niciodata!"
Asgura-te ca te-a auzit toata lumea si ca ai parte de o iesire furtunoasa din local, iar de a doua zi poti sa nu-i mai raspunzi la telefon.
6)Sinceritate
"Draga, iti amintesi ca am stabilit sa fim sinceri unul cu altu. Dupa cum vezi nu avem nimic in comu si nu ne potrivim deloc!"
"Am cunoscut pe altcineva, imi place mult mai mult decat tine. Sper sa nu-mi porti pica.'
"Sti ceva? Ma plictisesti! Eu vreau sa ma distrez!"
7)Nu ma cauta, te caut eu!
" Am probleme cu telefonul, nu ma sua tu, te sun eu! Cand? Maine nu, nici poimaine... A, stiu! Niciodata!"
8)Graba[asta e cea mai funny]
"Stii, cred ca ar trebui sa ne casatorim. Iesim deja de doua saptamani imp. M-am gandit deja la tot, nu trebuie sa-ti faci nicio grija!"
. Cu siguranta va crede ca ai inebunit brusc
9)Rugaminte
"Am fost aseara intr-un club nou, ft dragut! Merg si diseara, cu noul meu prieten! Daca vii si tu, te rog sa te prefaci a nu ma cunosti!"
10)Inocent
Stabileste sa-ti petreci weekend-ul cu prietenii tai.
Cu o noapte inainte da-i un sms:"Dimineata la 6 plec la munte.Suna-ma daca vrei sa vi si tu!"
Sigur se va trezi cand tu vei fi deja la munte, iar tu nu vei avea semnal...
11)Brutal
"M-am saturat de mofturile tale! Cauta-ti pe altcineva!"
Daca vrei sa nu il mai vezi niciodata, nici ca prieteni sa ramaneti faci asa: dai un sms si scrii :Vreau sa ne despartim, imi pare rau dar n-am timp de cineva si dupa aia la scurt timp cand va mai intalniti te porti ca si cum ai fi suparata pe el de parca el ti-a dat papucii propria experienta cel mai bine merge cu colegii sau vecini care te intalnesti pe nevrute deseori cu ei si ei o sa fie cei afectati si o sa se ascunda
sela_2699 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
monicaaa17 întreabă:
misauratcuviata întreabă: