| mysterious1 a întrebat:

Cum poat avea freza lui Justin Bieber?

31 răspunsuri:
| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Nu te mai tunzi o vreme... daca vrei si vocea lui la asta te-as ajuta cu mare placerewinking o lovitura in locu sensibil ai sa canti exact ca o fetita! Fi serios omulewinkingaia ii freza?

| Miяu a răspuns:

Lasa-ti parul sa creasca si cand te duci sa te tunzi ii zici cum vrei sa fii tunswinking

| euu03 a răspuns:

Ma da tu n-ai ce faci? du-te ma si ia-ti o viata a ta!

| euu03 a răspuns:

Ce face *

| laurav a răspuns:

Ia-ti o peruca laughing

| User a răspuns:

Pui un vitel sa te linga. In cap, normal.

| Didii15 a răspuns:

Pune`ti un castron in cap si tunde`te day dreaming
Glumeamlaughing

Pai iti lasi parul mai lung dupa cand te duci sa te tunzi te duci cu o poza a lu' jb[love struck] si ii spui sa te tunda asa.
p. s: am mai vazut baieti cu freza ca a lui si cu sapca exact cum poarta el si sunt asa frumoshee hee

Take care!

| BRoxana a răspuns:

Frate in primul rand trebuie sa ai mecla lu justin bieber ca sa iti stea bine, adica aceeasi forma a fetei si pnm, si parul lu justin bieber nu e nu stiu ce mare chestie 8-| e par lasat lung mers la frizer filat, placa de par, fixativ si gata par justin bieber, mare **** 8-| http://www.disneydreaming.com/......-World.jpg

| BRoxana a răspuns:

A da poftim freza la justin http://www.youtube.com/watch?v=5koLOwu786I

| denisa_4116 a răspuns:

Ai imprimanta? Daca ai imprimanta scoate o poza cu justin biber daca nnu ai ia o revista. Sa trecem la subiect ai o poza scoasa cu justin biber sau o revista una din doua.
1) Mergi la coafor si ii spui ca asa cum are justin biber freza in poza sa iti facz parul si tie
fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut acelasi raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te tunde-te chel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu imi doresc si eu freza lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man... Stai sa iti explic eu cum a facut el la inceput, daca ai scris justin bieber pe google cred ca ai vazut o poza unde este tuns scurt, el s-a tuns la 0 (zero) inainte de as incepe cariera si nu s-a mai tuns pana i-a crescut asa cum il vezi tu, el se mia duce si il fileaza din cand in cand. Mi-a placut si mie freza lui si am vrut si eu sa imi fac la fel, mie imi era si rusine si nici nu imi sta bine tuns 0, precizez ca pe vremea aia eram tuns cu chica, m-am dus la cuafor si i-a explicat:
Vreau sa imi lasi perciunii asa cum sunt (ii aveam un pic mai mici decat ai lui justin) si dupa marimea perciunilor sa imi faca tot capul, la inceput nu era parul destul de lung sa imi acopere si urechile dar dupa o luna avea parul ca al sau, mai e o chestie, cred ca ai observat ca fiecare om are cel putin 1 vartej in varful capului (o rotire de par) trebuie sa iti dai si tu parul dupa sensul vartejului (justin il are spre dreapta, eu il am spre stanga). Deci in mare, dimensiunea parului trebuie sa fie aceeasi in tot capul, nclusiv bretonul. Si uite un sfat foarte important, nu folosi placa de par, spuma sau alte prostioare, cand iesi din dus, dai putin cu feonul si il asezi. Placa iti arde si parul si o sa vezi ca o sa se lase in jos. Bafta

| luigi a răspuns:

Lasa ti parul mare asta e tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing toti vreti asa laughing
lasatzi parul sa creasca si dupa fileazal. oleaca...laughing da imi placea m-ai mult de justin cand era chellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)) bv extream,,, deci nu stiu ce vedeti la el doamne

| luigi a răspuns:

El isi da cu placa pe la perciuni mare chestie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai lasati parul mai jos de ochi si datil mereu cu putere intr-o parte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti o peruca ca a lui ce mare faza happy

| valy4444 a răspuns:

Lasi parul sa creasca si pe urma te duci la frizer si ii spui sa te tunda fanky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati parul sa creasca si dupa aia du-te la frizeria cu o poza happy si salut! laughing iti face freza aia de sconx! puturos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai ca sa-ti pui peruca

| Andrey02 a răspuns:

Pai prima data trebuie sa-ti dea o forma la frizerie.Dar nu e de ajuns trebuie si la breton si la perciun sa-ti dai in fiecare zi cu gel sau fixativ nu prea mult.Si inspate ia un pic de gel si dal in partea stanga si iti creste da sa nu til lesi ft mare trebuie cam o jumatate de an.SI cam atat

| iuddavali a răspuns:

Iti lasi parul sa creasca, apoi te duci la un salon (nu frizerie de cartier), arati o poza cu Justin Bieber si zici: "Asa vreau sa ma tundeti!"

http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html

| mysterious1 explică:

Gata mah nu stiu ce am avut in cap
ce freza ii aia?love struck

| JustMeAndy a răspuns:

Trebuie sa ai fruntea lata ca sa iti stea bine restul au raspuns ceilalti

| Sakura99 a răspuns:

Iti lasi parul sa creasca si apoi te tunzi cum vrei tu laughing