| Cherciumihai a întrebat:

Cum poate face un băiat minor să arate mai matur?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu rabdare sa mai creasca. Nu te grabi sa fii mare.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti, fiindca nu s epoate umbla la gene si nici la hormoni si nu poti accelera imbatranirea.
Cu rabdare se ajunge si aoclo, toate la timpul lor!

Nu vad nici un motiv sub soare pentru care un copil sa vrea sa arate mai matur, cand nu are inca creierul si corpul suficient dezvoltate si nu face sens sa vezi un copil in trup de adulti.
Ma rog, ii vezi la batranete, pe cei care dau in mintea copiilor.

| dullcat a răspuns:

Nu prea poti.Trebuie sa ai rabdare ca pubertatea sa isi faca treaba.Parca vad ca peste 10-20 ani vei dori sa pari mai tanar?laughing Bucura-te de felul in care arati acum, you only get older, not younger.

| Hyperion7 a răspuns:

Timpul, greutățile te fac
Și dacă vrei sa pari fosila, poți încerca tutun și alcool și în câțiva ani o sa fii mai bătrân la chip decât bunicul tăuhappy
Serios acum, lasă pubertatea și timpul sa decidă pentru tine.

| sammie a răspuns:

Bucură-te de copilărie! Îți spun, o să arăți foarte ridicol. Am mai vazut si eu un baietel de 12 ani pe strada si era descheiat la camasa ( de tot ) si mai avea si pantaloni de striper, arata penibil. Nu incerca sa pari de varsta de care nu esti, timpul face multe, iti spun!

| Cherciumihai explică (pentru sammie):

Așa zic mulți ca sunt anii cu care nu te mai întâlnești.Asta este... până la urmă toată lumea va trebui să se maturizeze. Uite ia, am fost în legătură cu bursele la bancă să fac un extras de cont și nu am putut fiindcă sunt minor.Trebuie să meargă unul din părinți.E aiurea să fi copil, multe nu le poți face.Sunt conștient că și adult dacă aș fi tot nu pot face multe însă zic așa ca chestie...asta este

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cred că un " băiat" minor trebuie să arate specific vârstei, ești într-o continuua creștere.( ce inseamna asta? O să arati treptat tot mai matur) nu forta lucrurile și nu asculta prostiile de recomandări prin pastile și alte lucruri nesigure, bucurate de tinerețea ta ( o sa ajungi sa fi " matur" și sa îți fie dor de momentele de " inocenta", spor!)

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu te mai masturba daca o faci. Prin aceasta tu scoți testosteronul din organism și nu o sa te dezvolți ca lumea.

| Altinbek a răspuns:

Nu poți, doar dacă mai aștepți timp să mai cresti.