anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate o fata sa se schimbe in halul ala doar in cateva zile gen, esti foarte frumos, imi place de tine, esti totul pentru mine, așa nu m-am simțit cu nimeni, numa cu tine, etc etc. În câteva zile simti ca e mai rece fata de tine fara sa vrei, totul a devenit urat, parca părea din ce in ce mai rece. După cum am văzut era o fata sigură pe ea, stie ce vrea de la viata, eu având 22 de ani si ea 17. Dorea o carieră în muzica. Părinții ei ziceau ca nu sunt ok ca eu sunt un simplu recepționer fara facultate, fara studii ca nu sunt de viitorul ei. Începând de cand am auzit asta m-am certat cu ea de cateva ori. Doar o săptămână a ținut relația. La ea nu imi plăcea ca avea gură foarte mare, ea credea că lumea e a ei, ca face ce vrea, cand am cunoscut o nu era asa dificilă. După un timp a început să meargă din ce in ce mai rau. Mia spus într-o zi ca nu ii place ca ma îmbrac sport. Eu am mai lasat de la mine, cand m-am dus la ea ultima zi, a zis ca nu iese așa cu mine, ca tatăl lui a spus că nu ar iesi cu mine dacă ar fi in locul ei si etc etc. Si aici s-a terminat tot
Cate este parerea voastră din întâmplarea mea nasoală? Mersi.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Incompatibilitate, asta este raspunsul!
Aveti pareri diferite, preferinte diferite samd.

Mai bine ca totul s-a terminat acum, macar nu mai pierzi timpul cu cineva care oricum nu ar fi facut multi purici langa tine.
Oricum nu corespunzi cerintelor inalte ale fetei si familiei ei.

| OldSoul a răspuns:

Data urmatoare nu te mai grabii asa de tare sa-i cunosti parintii.