| Anonimaa909 a întrebat:

Cum poate o persoana sa-si schimbe attiutudianea...totul? Totul in sensul de a se comporta...nu modul de a se imbraca.

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Prin a avea un model de urmat, o persoana de la care sa invete.

2 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Sti vorba aia "judeci ca nu esti planta"? Are creier, cu el isi schimba atitudinea.

| Ross_6211 a răspuns:

Sincer sa fiu eu mi-am schimbat atitudinea chiar si stilul vestimentar. Nu ma gandeam ca o sa fac lucrul asta dar uite ca am reusit. Totul tine de tine dar conteaza si parerea celor din jurul tau. Inainte ma imbracam numai in negru de parca purtm doliu laughing si stateam mai tot mereu singur, dar nu eram EMO, doar ca asa ma simteam bine. Cand a venit vremea sa plec in vacanta, am ajuns intr-un loc unde am vazut cat de frumos poti arata in niste haine diferite si cat de usor e sa incerci. De obicei hainele si o freza noua fac un om sa se poarte diferit. Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Dupa niste haine super (dar nu de firma) mi-am schimbat si freza si ma bucuram cand persoanele care ma cunosc imi spuneau cat de bine imi statongue Sper sa iti fie de jutor si scuze pentru sintezabig grin

Întrebări similare