Asculta melodia asta : http://www.youtube.com/watch?v=PflEKe7slX8
De ascultat muzica relaxatoare sau pe gustul fetei "ranite"
Si de iesit in oras cu prietenii, poate la un film, concert sau la SHOPPING ( 100 % ajuta --- daca ai bani si cumperi ceva)
BAFTA!
Shopping , muzica buna, cativa buni prieteni, popcorn si un film bun de comedie la cinema
Inghetata .
Fa ce iti place... ce te face fericta . eu daca imi cumpar produse cosmetice sau niste tricouri roz sunt cea mai fericta .
Pai... cumpara un tanc de servetele, ia un dvd cu un film de dragoste, ceva de mancat si plangi, plangi, plangi... pana te descarci.
sau iesi la un suc, la un film. la plimbare cu priteni
Gandeste-te ca daca te merita cu adevarat nu va desparteati. Gandeste-te la lucruri pozitive, iesi cu prietenii, uita-te la comedii, asculta muzica, fa tot ce faceai inainte de a fi cu el Si fiiiii oooptimistaa! Mai sunt mii de baieti pe lumea asta!
Toate raspunsurile sunt bune si un somn bun si adinc mai adaug eu la toate acestea.
Desene animate, ciocolata, muzica depresiva, prieteni si tipi noi cu care sa flirtezi
O inima franta se reapara in timp. E greu la inceput dar se poate. Daca ai niste prieteni alaturi e mult mai usor. Cauta compania celor care tin la tine. Ai grija sa nu cumva sa ascunzi cheia spre inima ta. Stii ca este o vorba : daca ascunzi cheia de la inima ta risti sa uiti unde ai pus-o. Multe fete dupa o relatie esuata nu mai participa deloc emotional si pierd multi baieti care merita si le iubesc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
pinkpinkbutterfly întreabă:
Twister09 întreabă: