Mah lasa astea pana cand o sa devii major o sa tot ceri bani de la parinti, bine se poate lucra dar nu stiu cine te angajeaza la asa o varsta sau poti sta cu niste copii mai mici si parintii lor poate iti dau niste bani sau poti face anumite treburi pentru. cineva si acei oameni sa iti dea bani.Dar daca despre tine era vorba lasa ca parintii te ajuta nu mai fi tu suparat.
Pai exista 2 metode
1.Ciordesti de la parinti
2. Faci treburi prin casa contra cost.nu stiu speli vasele o seara pentru 5 lei sau ceva de genu
succes
Din cate stiu, la 16 ani orice adolescent se poate angaja, asa ca ai rabadare. Anii trec repede si o sa poti avea banii tai.
PAIIII... nu se prea poate pentru ca din pacate noi nu suntem in america stiu ca e stresants a ceri bat parintilor pentru ca aproapeniciodata nu iti dau cat ceri sau vrei tu singur nu te poti angaja niciunde dar poate te ajuta asta: stiu l ai zis ca nu vrei bani d e aprainti dar totusi cere in fiecare zi)) Multumeste cu ce tiau dat si...strange dar ca sa nu ti chieltuesti cere si dulciuri dar cu limita bunului simt adin o inchietata de un leu cipsuri ceva sper ca te am ajutata pup:*